Shoplinks.Asia

Thursday, October 20, 2016

Jom shopping di ezbuy ..... so easy!!

rasanya..ramai yg dah pernah dengar tentang ezbuy ni kan??
or..kalau ada yg first time dengar..

Jom baca…apa itu ezbuy???

ezbuy ~ adalah satu online shopping website
sekarang ni kan..memang trend sgt..shopping secara online
and..yg bestnya lagi di ezbuy nie
kita boleh shopping terus barang2 dari China, Taiwan, US and ada a few lagi negara
so…senang kan, takyah gie jauh2…semuanya dihujung jari saja

ok….jom kita baca apa ezbuy sediakan
and….apa yg terbaik & best .. dr ezbuy

macam2 yg ada kat ezbuy nie…
pendek kata..sebut apa nak…sure ada lah
and..utk memudahkan kita
di ezbuy….diaorang dah susun & aturkan barang2 mengikut kategori
or..nak senang lagi..kita taip jer…
and search…….
senang kan?????
  
antara yg ada di ezbuy
womens clothing…

for kids…..comei2 semuanya

stationery and office products…
dan macam2 lagi…

 sekarang ni…di ezbuy
tengah ada festival Xiaomi 
Xiaomi ni…adalah private company elektronik  yang dimiliki oleh China
dan..HQ nya di Beijing
company nie….adalah keempat terbesar yg design, buat & jual smartphones, mobile apps, laptops and related consumer electronics
menariks kan?

See…….under RM 70
ada power bank, ada band strap dan mcm2 lagi


macam Mummy Ayu plak
suka & tergoda sangat bila tengok choices & mcm2 pilihan di bahagian party supplies
see…mcm tema & mcm barang yg ada
semua nya di satu tempat saja…
di ezbuy

tak yah susah2 nak cari kedai sana, kedai sini
or jengah web sana, jengah web sini
di ezbuy..semuanya ada..

ok..kalau nak buat tema spiderman
see…
semua nya ada
just kita pilih2….order..bayar..
sampai!!
 tak payah kuar rumah pun…

 macam buku nota comei ni…
boleh masuk dlm goodies bag nie
sure kawan2 Ian suka kalau dapat

lagi satu….foil balloons ni
kalau kat kedai mahal nie
kat ezbuy..harag yg ditawarkan ..sgt lah reasonable

ok….kalau utk birthday Iris
Mummy Ayu sgt suka ngan tema poney ni
comei sangat!!!
untuk goodies plak..
comei kan gelang nie?

plus….cupcakes topper

tak sabarnya..nak plan for party!!!
dah lama rasanya tak buat theme party ni

just plan..
 tema nya?
bila?
and..boleh start pilih, order, bayar & sampai…

bukan just banyak pilihan
ada lagi yg unik & special nya di ezbuy nie…
first sekali and unik plus lain dr yg lain..bg Mummy Ayu
ialah… “no agent fee”
maksudnya..
ye la..kita kan beli dr laman web ni.. ezbuy
so..ezbuy ni kira mcm agent.. antara kita dengan pembekal dr luar negara tu
but..semua tu percuma
tak yah bayar apa2 pun..
itu lah maksudnya… “no agent fee”

selain dr tu..kita bila beli secara online ni
kita concern jugak pasal shipping rate
ye lah…beli dr luar negara
mesti mahal kan shipping rate nya
TIDAK
di ezbuy..shipping rate yg ditawarkan adalah yg termurah berbanding yg lain
cuma RM 4.50 bagi setiap 500 gm
murah kan?
yer la..berbanding kalau kita beli barang dr luar negara..
mesti la shipping fee dia..mahal kan?

and..special offer utk pembaca blog Mummy Ayu
ada diskaun khas..
15% diskaun utk shipping fee
just masukkan kod
ezship15

selain dr “lowest shipping fee”
ezbuy juga menawarkan “Prime Service”
“prime service” nie bermaksud kita boleh beli barang banyak2..
campur mcm jenis..
and..bila total semua..beratnya boleh tahan lah
so…shipping fee nya..of coz lah mahal
time ni la kita guna “prime service”
and…semua yg kita beli ni..kita just bayar RM 8.80 sahaja
memang untung & berbaloi baloi sgt..kan?

apa tunggu lagi..
jom la shopping di ezbuy

just register…kat sini
and…bila daftar jer..
dpt RM 15 voucher
  
pelbagai pilihan barangan di ezbuy and di update setiap minggu
ezbuy…memang easy sangat!!!

No comments:

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno