DIY (step by step) ~ Sampul duit raya

DIY (step by step) ~ Sampul duit raya

hari tu kan....Mummy Ayu ada janji  nak share DIY untuk buat sampul duit raya tu so... jom kita tgk..mcm mana nak buat... ada 2 ...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum and morning semua salam jumaat salam ramadhan.. aminnnnn...

Read more
Be you!!

Be you!!

Read more
Have a lovely day!!

Have a lovely day!!

assalamualaikum.. salam ramadhan.. selamat hari khamis.... :-) tarikh hari ni cun kan...?

Read more
Hero potong rambut

Hero potong rambut

ahad lepas.. as usual..nak start sekolah, baru nak bawa Ian gie potong rambut... sebelum... selepas.. bukan main lagi h...

Read more
Sampul duit raya DIY ~ dah siap dah!!

Sampul duit raya DIY ~ dah siap dah!!

tahun nie...awal plak Mummy Ayu buat sampul duit raya weekend lepas....nampak kertas pembalut hadiah yg comei ni... beli la.. and dar...

Read more
Morning semua!!!

Morning semua!!!

assalamualaikum morning semua selamat hari rabu salam ramadhan yg ke 10.... :-)

Read more
Keep going girl!!

Keep going girl!!

assalamualaikum... morning semua.. salam selasa salam ramadhan :-)

Read more
Sambal goreng jawa

Sambal goreng jawa

petang semalam...tgh lepak2 sebelum mula masak tu layan FB.....nampak menu sambal goreng jawa emmm....tu yg dpt idea tu kuar jab........

Read more
Carta Puasa Ian & Iris

Carta Puasa Ian & Iris

alhamdulillah... setakat semalam.. Ian & Iris masing2 cukup puasanya.. dah 7 hari dah anak2 Mummy nie berpuasa congrats sayan...

Read more
Homemade Roti John

Homemade Roti John

dah mcm kemestian dah kalau bulan puasa....mesti Mummy Ayu akan buat sendiri roti john paling kurang..sekali lebih...belum tahu lagi ...

Read more
Menu berbuka puasa hujung minggu...

Menu berbuka puasa hujung minggu...

bila hujung minggu.... menu berbuka puasa pun..special sikit la so.. apa lagi..masak2 la keja Mummy Ayu Iris request nak nasi hujan p...

Read more
Think positive!!

Think positive!!

assalamualaikum  selamat pagi selamat hari isnin salam ramadhan....dah hari ke 8 dah hari ni alhamdulillah... :-)

Read more