Terlambat....

Terlambat....

pagi nie Mummy Ayu terlambat bangun kunci jam kul 5... tak tau la..tak bunyi ker..atau Mummy Ayu yg tak sedar kul 6.05 baru terjaga...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum and morning semua salam jumaat semoga kita semua dilindungi dan dirahmati Allah selalu amin.. :-)

Read more
Wedding..last sunday

Wedding..last sunday

kan Mummy Ayu cakap..weekend lepas Mummy Ayu busy Sabtu ~ sukan sekolah sabtu malam ~ tengok wayang Ahad ~ gie kenduri kawin tengahari...

Read more
Jom shopping di ezbuy ..... so easy!!

Jom shopping di ezbuy ..... so easy!!

rasanya..ramai yg dah pernah dengar tentang ezbuy ni kan?? or..kalau ada yg first time dengar.. Jom baca…apa itu ezbuy ??? ezb...

Read more
Have a lovely day!!!

Have a lovely day!!!

assalamualaikum and morning selamat hari khamis!!! have a lovely day....

Read more
Miss Peregrines Home For Peculiar Children

Miss Peregrines Home For Peculiar Children

cita nie dah lama dah kuar ... minggu lepas..baru lah berpeluang nak tengok ramai yg cakap cerita ni best.. tu yg nak tengok ju...

Read more
Malam minggu kami....

Malam minggu kami....

chewah..tajuk bukan main lagi malam minggu sangat lah atpi..nie first time gak... Mummy Ayu bawak Ian & Iris gie tengok wayang...le...

Read more
Sukan Tahunan.... sekolah Ian & Iris ~ weekend lepas

Sukan Tahunan.... sekolah Ian & Iris ~ weekend lepas

sabtu lepas.... ada sukan sekolah Ian & Iris so..harus lah Mummy Ayu menhadirkan diri dua2 pun ada masuk acara so...pagi2 sab...

Read more