Sebelum fly....

assalamualaikum....
pagi ni...Mi datang lagi
petang ni..Mi nak balik dah
walaupun rasa memang tak nak balik
but..kerja and tanggungjawab menanti di sana
walaupun kita jauh terpisah
Di sentiasa dalam doa Mi dan anak2
in sya Allah.... 
Mi akan didik anak2 kita...tanda cinta kita
supaya menjadi anak yg soleh dan solehah
Mi akan cuba kuatkan semangat
utk tempuhi and hadapi dugaan ni
Mi tak tau Mi cukup kuat tak..utk semua ni but Mi akan cuba... 
Di doakan Mi dr sana yer

takde semangat nak balik kali ni
selalu bila Mi balik
kita akan kira...bila kita akan jumpa lagi
samada Mi balik or Di dtg sana
now...no more all that

and ...yg paling Mi sedih bila 
Mi teringat..
Mi balik sini...as your wife
but bila Mi balik petang ni ... as a single mother
Mi takde husband dah
my title is change
even our kids...
diaorang takde Daddy dah
diaorang dah jadi anak yatim
Allahuakbar. ..
Ya Allah...
kuatkan semangat ku
tabahkan hati ku
berikan aku kekuatan utk hadapi dugaanMu Ya Allah!!!
:-(

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. Assalammualaikum kak..
    Allahuakbar.. saya selalu jgk baca blog akak.. tp sejak "kehilangan" suami saya..saya dh lama tak bukak blog akak. blog saya memang lama tak berusik.

    utk pengetahuan akak, saya juga baru kematian suami pada 2 ramadhan yg lalu, masa tu kami di UK, saya sedang dlm study saya PhD di UK. kami mmg dh bersiap nak blk malaysia for good, tp Allah lebih sayangkan dia. Dia meninggal di UK. tp alhamdulillah kami dpt bwk jenazah utk kebumi di malaysia.

    Semoga kita terus tabah kak. Saya ada anak sorang, 6thn yang memang rapat dgn arwah. anak perempuan saya alhamdulillah faham keadaan ini.

    Allahuakbar.. mengalir air mata masa type ni. InsyaAllah semoga Allah bagi kekuatan utk kita dlm membesarkan anak kita.

    ReplyDelete
  2. Al Fatihah untuk arwah suami akak. Semoga akak kuat dan tabah demi anak anak tercinta.

    ReplyDelete
  3. semoga sentiasa kuat dan tabah menghadapi ujian dari Allah ni

    ReplyDelete
  4. Innalillahiwainnaillahirajiun..Takziah Puan. Semoga suami puan diletakkan dikalangan mereka yg beriman

    ReplyDelete
  5. allahuakbar..salam takziah..semoga kalian berdua tabah menghadapinya..Al Fatihah

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...