Sebelum fly....

Sebelum fly....

assalamualaikum.... pagi ni...Mi datang lagi petang ni..Mi nak balik dah walaupun rasa memang tak nak balik but..kerja and tanggu...

Read more
"Kesayangan kita biar Allah yang jaga"

"Kesayangan kita biar Allah yang jaga"

assalamualaikum... menulis bagi Mummy Ayu untuk luahkan perasaan share apa yg kita rasa.... dulu Mummy Ayu akan guna quotes ni.. ...

Read more
We miss you!!!

We miss you!!!

Assalamualaikum. ... lama sgt rasanya tak update kat blog ni my last update is...4 july  masa kami balik malaysia ari tu la bila ba...

Read more