Allah sentiasa ada untuk kita

Allah sentiasa ada untuk kita

assalamualaikum morning semua

Read more
Perjalanan balik yg sedih

Perjalanan balik yg sedih

assalamualaikum its Wednesday ok..jom flashback lagi kan MummyAyu slow sangat update blog kebelakangan ni.. 28 july 2017 Mummy Ayu &...

Read more
ASEAN Family Day

ASEAN Family Day

assalamualaikum semua morning lama tak bersiaran busy sikit.. biasa la.. jom cita..cita yg dah lama lepas tak sempat2 nak cit...

Read more
Always...dalam doa dan dalam ingatan, dalam hati dan dalam kenangan

Always...dalam doa dan dalam ingatan, dalam hati dan dalam kenangan

Di tanah ini segalanya tertumpah,  sendu tak luak walau berair mata darah, kerinduan tak bertepi,  yang dikasih takkan kembali.  ...

Read more
1st day....CIS ~ 2017/2018

1st day....CIS ~ 2017/2018

rabu lepas.. 1st seisi persekolahan for Ian & Iris kat Malaysia..start sekolah bulan januari, kat sini..bulan ogos emm...lain k...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat selamat pagi jumaat datang lagi penghulu segala hari and..for Mummy Ayu sekarang ni hari yg pali...

Read more
Parents & Students Orientation Day 2017/ 2018

Parents & Students Orientation Day 2017/ 2018

assalamualaikum.. good morning its wednesday today!! semalam...gie hari orentasi....sekolah Ian & Iris setengah hari gak la..baru ...

Read more
Just 3 of us

Just 3 of us

assalamualaikum.. bersiaran malam hari ni.. baru siap keja sikit..kat umah layan blog kejab lately ni..busy skt .. kat opis bus...

Read more
I miss him so much!!!

I miss him so much!!!

assalamualaikum.. salam jumaat setiap kali Jumaat.. Mummy Ayu akan rasa extra sayu sbb... mcm terbayang2 depan mata and..mcm di...

Read more
Sebaik-baik perancangan...

Sebaik-baik perancangan...

assalamualaikum salam isnin... selalunya Mummy Ayu rasa..masa cepat jer but since he gone rasa mcm slow sgt masa berlalu mcm ni....be...

Read more
My chef....

My chef....

assalamualaikum salam jumaat hari jumaat...mcm hari nie la didi dijemput Ilahi.. tinggalkan kami sehingga la ke saat ini rasa mcm m...

Read more
Only choice..

Only choice..

assalamualaikum good morning semua semoga semua sihat... Mummy Ayu...alhamdulillah mcm nie la sihat but ada kala rasa mcm nak d...

Read more