Scott’s champions children’s curiosity  through learning experience at Kid Zania Kuala Lumpur

Scott’s champions children’s curiosity through learning experience at Kid Zania Kuala Lumpur

Every parent knows that as their child grows,  they become more and more curious about the world around them.  Scott’s Malaysia (Scott...

Read more
Review K-Drama ~ While You Were Sleeping

Review K-Drama ~ While You Were Sleeping

oraits... jom kita review sikit cita korea actually..lately ni pun Mummy Ayu dah kureng layan cita korea mcm takde cita baru .. yg best...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua!!!! semoga semua urusan kita dipermudahkan in sya Allah # dah 3 bulan dah...l...

Read more
Decoupage ~ hasil nya

Decoupage ~ hasil nya

sekarang ni dah makin ligat buat decoupage terbaru... siap dah.. lapik pinggan Mummy Ayu ok tak? hari tu kan..beli plain jer ...

Read more
Have a good day!!

Have a good day!!

assalamualaikum.. salam khamis good morning semua pagi ni..kat sini cuaca cantik alhamdulillah harap hari kita pun cantik juga ...

Read more
Untuk peminat photobook ... mcm Mummy Ayu ~ Pixajoy

Untuk peminat photobook ... mcm Mummy Ayu ~ Pixajoy

lama tak cerita pasal photobook actually..mcm2 benada yg Mummy Ayu tak update.. such as  ~ novel, cita korea, pasal Ian & Iris... ...

Read more
Wednesday!!!

Wednesday!!!

assalamualaikum.. morning semua :-)

Read more
Siam Park City

Siam Park City

last 2 week.. balik dr amik darah Iris.. kami ikut Cik Mail & family gi Siam Park tempat mandi2 and ada main2 seronoks la budak2....

Read more