Open Day ~ 11.11.17

Open Day ~ 11.11.17

ni one of projek aktiviti perwakilan kami kat sini... and..1st gak buat projek ni PERWAKILAN Bangkok Open Day 2017 nie idea dr Ec...

Read more
Allahuakbar!!

Allahuakbar!!

assalamualaikum.. salam jumaat good morning Allah know the best for us... # al fatihah buat kesayangku.. miss you alots!!! ...

Read more
Layan sushi....

Layan sushi....

lama sangat wat entry makan2 kan sejak kat sini so..jom layan entry makan2 v v v geng2 kat sini.. selalu tukar2 jugak geng makan ...

Read more
Have a good day!!!

Have a good day!!!

assalamualaikum... salam rabu :-)

Read more
Hair cut!!

Hair cut!!

balik dr bowling.. ..sabtu lepas singgah potong rambut.. before lunch tu Ian lah..of coz sbb monday tu dah start sekolah as usua...

Read more
Welcome November!!

Welcome November!!

assalamualaikum... salam rabu dah masuk november :-) happy ada.. sbb its month but.. sedih pun ada... sbb didi dah takde ...

Read more
Last day of October

Last day of October

assalamualaikum.. good morning salam selasa 31.10.2017 last day of october esok dah masuk november emmm.... selalunya nov...

Read more
Bowling last weekend

Bowling last weekend

sabtu lepas... bawak Ian & Iris plak main bowling hari tu kan ..diaorang jadi supporter jer kali ni..diaorang plak 3 of us ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam isnin good morning (walaupun dah nak masuk afternoon) :-)

Read more