Hichki ~ Review cerita Hindustan plak

Hichki ~ Review cerita Hindustan plak

lama tak wat review movie or cerita korea kali ni...review cerita hindustan plak he he he.. "HICHKI" Rabu petang tu blo...

Read more
Congrats sayang!!!

Congrats sayang!!!

assalamualaikum salam jumaat good morning semua alhamdulillah... semalam ...selesai sudah 1 hari kita berpuasa hari ni..dah har...

Read more
Selamat berpuasa!!!

Selamat berpuasa!!!

assalamuaaikum salam khamis salam ramadhan. hari ni...semua dah start puasa nanti pejam celik pejam celik dah raya Mummy ...

Read more
Story Book Character Day ~ 2018

Story Book Character Day ~ 2018

ingatkan tahun ni takde.. sbb dlm calender sekolah takde pun sekali..dpt memo jer emm... fikir2 punya fikir nie la hasilnya a...

Read more
Jadual puasa untuk anak2...

Jadual puasa untuk anak2...

jalan2 blog kengkawan jumpa jadual puasa Mummy Ayu memang selalu akan buat jadual utk Ian & Iris so utk tahun ni.. print ...

Read more
Esok puasa!!!

Esok puasa!!!

assalamualaikum salam rabu good morning esok kita semua  umat Islam akan mula berpuasa sama jugak kami yg diperantauan ni ...

Read more
3D Solar System Project ~ DIY

3D Solar System Project ~ DIY

pagi ni... excited Iris nak gi school sbb nak bawak 3D solar system dia assignment ni..dpt last week.. kena submit by friday ni...

Read more
ISAA ~ Under 13 Futsal 2018

ISAA ~ Under 13 Futsal 2018

semalam punya cerita pagi2.....kena gi sekolah kul 6.30 pagi van kul 7 lebih sikit lagi la Ian kena naik motorsai  but .. syukur al...

Read more
2 hari lagi...

2 hari lagi...

assalamualaikum salam selasa good morning semua lagi 2 hari jer.. nak start dah puasa ramadhan :-)

Read more
10 months....

10 months....

pejam celik pejam celik dah 10 bulan dah Didi pergi mengadap Ilahi 10 bulan gak... kami di sini tak balik Malaysia bukan ta...

Read more
Weekend lepas...

Weekend lepas...

semalam punya cerita tengahari gak baru kuar... siap dah  3 of us jalan2 nak ke MBK mana lagi nak gi..situ jer la senang se...

Read more
Welcome back!!!

Welcome back!!!

assalamualaikum salam isnin good morning semua! new day.. new MALAYSIA katanya and new PM :-) last week....pilihanraya ...

Read more