Coffee oooo coffee... ☕

 now Mummy Ayu tgh dlm proses nak kurangkan gula
plus kurangkan coffee jugak
and kurangkan berat...of coz
utk tujuan kesihatan....almaklumla umur dah meningkat 4 series ni
semua kena jaga
tambah2 lagi Mummy Ayu la mummy, 
Mummy Ayu juga la daddy
kannnn

so far 2 minggu ni memang jaga la makan & minum
coffee pun sekarang no sugar

my coffee for this week

my coffee for last week

harap2 bertahan la
in sya Allah

and harap2 dpt la mengurangkan apa yg nak dikurangkan tu
aamiin....



mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. semoga hasrat mummy utk menurunkan berat badan akan terhasil. Aamiin...

    ReplyDelete
  2. Aduh susah juga kalau saya nak berpisah dengan kopi...huhu

    Anyway tahniah sis ayu, salah seorang pemenang giveaway saya :)

    https://www.syaznirahim.com/2020/09/pemenang-giveaway-sejak-kembali-galak.html

    ReplyDelete
  3. aku suka coffee..tapi jaranglah minum yg bersusu. Biasanya black. Sekarang ni pepagi minum 1 mug black coffee without sugar...mula2 rasanya memang hmmmmm..tapi lama2 ok. at least takyah amik sarapan berat sbb takde gula yg memaksa perut utk jadi lapar

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dua2 pun ok, tapi lebih suka yg bersusu mcm ni....

      Delete
  4. assalamualaikum. boleh cuba tukar ke americano/black coffee. tanpa susu sebab lemak boleh dtg dari susu :) - Projek Kopi

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...