Hedgehog plak

 new pet Ian...
semalam baru dapat
hedgehog aka landak
actually ni Dedek punya
2,3 bulan lepas dia beli
Ian pun try la bodek2 Mummy Ayu belikan utk dia
plus dia memang suka kucing..jenuh la bodek jugak since balik ari tu
memang x dpt la
Iris kan takut kucing
hedgehog ni mahal kot
so..big NO jugak

but rezeki dia la
Dedek dah malas nak jaga
so my sis Angah tanya Ian..nak jaga tak
of coz la dia nak
so..semalam la dapatnya
seronok la Ian

Iris..still takut
tak tau la binatang apa yg dia x takut

Ian ni ikut Arwah Daddy
suka ngan haiwan
semalam petang
dok la keliling binatang tu
see Iris..jauh je duduknya

now Ian dah ada 2 aquarium ikan
plus 1 bekas..hedgehod ni
dah mcm mini zoo dah kat belakang umah Mummy Ayu tu

but as long as Ian nak jaga
cuci rumah2 diaorang
kasi makan semua
and..x berbau busuk
ok je
Mummy Ayu memang x layan la
banyak lagi list to do Mummy Ayu
he he he

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Comelnya Hedgehog tu..ni boleh beli untuk Dania jugak ni....x lama lagi birthday Dania

    ReplyDelete
  2. Kat rumah Mama Yan ada akurium je..itupun bertolak tolak turn siapa nak cuci

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...