Projek Kopi

last friday
dapat my fav kopi...
 
alhamdulilllah
dappp

makin berseri plak kedai ni ngan pokok2 hijau tu
🌲🌳🌴
sapa nak try
sapa2 dok area Negeri Sembila leh la try
Projek Kopi
kat entrance Mydin Senawang tu jer
bukan paid review yer
review ikhlas
kopi kat sini memang best, harga berpatutan
highly recommended
πŸ‘πŸ‘πŸ‘

so far kawan2 yg Mummy Ayu bawak 
semua puas hati
coffee lover...sama mcm Mummy Ayu of coz

since balik tu 
adik Mummy Ayu bawak sekali
memang dah terpaut hati
πŸ’—πŸ’—πŸ’—
masa PKP tu....pun...gigih ke Senawang tau
sbb nak beli Projek Kopi
ada gak try tempat lain
but still Projek Kopi gak di hati
chewahhhh...

geng mengupi Mummy Ayu last Friday
Siti x leh minum kopi
nanti dia tak leh tido
so..dia layan mocha je
but choc ice pun fav dia gak ni

jadi je kami
sanggup drive ke senawang sbb nak tapau kopi
yum yum
bila agak2 nak bukan cawangan kat area Seremban plak?
dekat sikit
he he he

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. Last 3 weeks masa gi Mydin Senawang ni nampak gak itupun masa nak balik. Pastu macam terpinga-pinga rasa mcm selalu je nampak nama Projek Kopi. Ingat2 punya ingat memang baru teringat ayu yg slalu dok up cerita pasal PK ni.

    ReplyDelete
  2. nmpk ala2 coffe bean gtu..dapnye

    ReplyDelete
  3. wah wah... weekend ni memang nak balik seremban.
    and memang nak ke mydin tau, ayu.
    belikan stok brg kat umah mak mertua :)
    and and and.. coffee??? feveret aida ler tu.
    kalu aida beli, nanti aida share kat blog ekk.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...