Nilai

Tengok Iris dah boleh duduk
tapi tak leh lama lama coz takut dia sakit pinggang (macam orang tua la)
Dia tak leh duduk lagi suppose..tapi Mummy dia tak sabar nak dia besar
tu yang treat dia macam orang besar...
Ian as usual...
meriah!
Dan yang nie Damia Qistina (princess tiger)
Tengah my princess Iris
yang comel tu adik Mia..Qays Ryan...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. mummy...nak baby gak cam iris...
    huhuhuhuuh..kasik petua sikit..!!

    ReplyDelete
  2. mummy roshie ~ petua...ntah la.cuba selalu tgk gambar baby yang comel-comel.becoz masa Mummy Ayu pregnantkan Ian, wallpaper gambar anak mat saleh yang comel, mata biru...masa pregnant Iris plak..letak wallpaper gambar Ian plak.he he he...apa pun minta kita dapat baby yang sihat n sempurna..dah cukup syukur.baby semuanya comel kan?

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...