My hero...

saja je nak cita pasal my beloved hero
yang sungguh caring
love u so much dear...
malam tadi lepas mandi kan dia
as usual
letak krim kat luka dia tu
dah kering dah, tapi letak juga
kasi betul betul baik
lepas tu dia tanya
"mummy entak bat?"
(mummy letak ubat?)
"tak pe nanti daddy balik,
mummy suruh daddy letakkan"
pas tu sambil tengok tv, dia pun tertido
daddy balik quite late, ada function
dalam pukul 12 lebih Ian terjaga
and guess what dia cakap
"mummy, woh daddy ntak ubat..."
(mummy, suruh daddy letakkan ubat..)
alahai..my dear,
boleh dia ingat pasal mummy dia lagie tu...
terharu sungguh mummy di tengah malam tadi
"dah, mummy dah suruh daddy
letakkan dah ubat kat mummy"
kiss dia sekali, than dia pun tido balik
terasa diri amat disayangi..
my hero...
MUHAMMAD ADRIAN ZIKRI
walaupun baru 3 tahun lebih
dah pandai jaga mummy
thank you so much my dear!
mummmy sayyyannngg sangat IAN!
muah!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. emmmm... cam dh tau je dianye tanggungjawab sbg ank sulung ek... clever boy....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...