Confirm!

Selamat Hari Isnin kengkawan semua!
entry malas...
ada cita nak buat entry but..nanti la..
saja je nak kasi tau
yang hari tu my princess demam tu
betul lah pasal nak tumbuh gigi
confirm!!!
baru nie dah nampak dah sikit gigi dia..
semalam, dia dah test power dah
gigit mummy..
sakit sikit la
belum nampak sangat
so tak de la snap gambar gigi dia
so..sambung lagi nanti!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. Tahniah Iris, gigi pertama!
    jgn kuat isap puting nnt gigi tak cantik!!

    ReplyDelete
  2. 1st teeth, mesti menjejeh jek air liur dia

    ReplyDelete
  3. Hehehe tak sabar tunggu anak sendiri tumbuh gigi.. mak mak je kan rasa syok itu ini.. bapak nya relax je kan?

    (ke hasben aku je yg relax neh?)

    ReplyDelete
  4. jOjet ~ Iris tak kuat isap puting, Abang Ian nya yang melebih!

    Mummy Dasy ~ betul tu, tak larat nak lap.

    Jiji ~ emmm..sikit hari lagi anis plak tumbuh gigi..tapi siap la kena gigit la kita..daddy diaorang bukan kisah sangat pun..biasala orang lelaki. sabar je la!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...