What else to say...?

Entry before gie cutie weekends..
tadi gie jenjalan umah kengkawan
as usual dapat info from blog Mama Aqish
dapat tau pasal My Giveaway blog
tak pernah pun tahu pun
best sangat
jom la gie terjah
blog nie kumpul pasal
banyak contest yang dianjurkan
oleh lain lain blog
contohnya pasal BF contest
tak pernah terpikir nak amik gambar
plus me..memang malu pada mulanya
dulu nak BF depan orang ramai
but bila baca kat blog Nurul Dhia tu
betul la..
patutnya kita bangga coz kita BF
(nak join jugak la)
he he he
dah gila berblogging dah Mummy Ayu nie
so...mari la kita jom ramai ramai terjah blog
kalu nak tau info pasal contest
me dah buat juga
(bila kita nak jumpa kan?
plus nak jumpa kenkawan blog yang lain jugak
masanya akan tiba...)
====
pic atas
picture Ian tengah melepak
ngan Daddy dia kat dataran seremban
tapi gambar dia sorang je...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. Iz ~ baju incredible la untie...

    ReplyDelete
  2. lama tak turun dataran Seremban padahal dekat je ngn umah@!~

    ReplyDelete
  3. Mummy, Ian ni bila nk tumbuh gigi?

    Nk jmp Ian..

    ReplyDelete
  4. heh..heh..heh.. cute je.. ian...

    ReplyDelete
  5. Jiji ~ seremban duk kat mana?

    jOjet ~ gigi apa lak Jet? nak jumpa kat mana? bila?

    CuTeMiUt78 ~ ma acih!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...