Mama Aqish Give Away @ My Cute Lil Prince & Princess

Entry contest lagi..
nanti lambat so buat la cecepat...
kali nie contest dari blog Mama_Aqish
banner dah lama tepek
tapi tak buat gak entry
gambar tak best sangat
tapi gambar nie leh la ye mama aqish?
(gambar nie diambil oleh mummy
waktu pegi wedding kat shah alam baru-baru nie)
Nama saya : IRIS NUR DELISHA BT
MUHAMMAD ZALMEN ZAKARIA
Tarikh lahir saya : 10 November 2008
Seperti biasa, syarat-syaratnya
(dicopy & paste):-
1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2... ~ done!
2. Contest ni terbuka untuk semua Baby Girls perubahan ke contest ni dibuka untuk Lil Prince & Princess... yang berumur dari 1 bulan sehingga ke 1 tahun saje....( yang lahir tahun 2008 & 2009 je) perubahan ke had umur dari 1 bulan - 2 tahun (yang lahir tahun 2007 - 2009)... ~
done!
3. Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah ~ done!
4. Sila upload sekeping gambar saje k....& sertakan sekali dengan nama & tarikh lahir anak anda ~ done!
5. Sila pastikan entry mengenai contest ini dijadikan sebagai STICKY MODE di blog anda & sape yang paling banyak wat komen kat Blog mama ni (tak kira entry mana pun)akan mempunyai peluang cerah untuk menang (kira advantage la)..... ~
dah banyak, tapi ada yang lagi banyak! ~ done!
6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini..... ~
done!
Contest Start dari 1hb July 2009 sehingga 31hb July 2009 ~ tu pasal buat lambat sikit!
pas tu ada dua soalan yang harus dijawab...
1. Kenapa anak anda harus mendapat award
MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??
well...kenapa yer?
sebab Iris nie, mummy memang selalu panggil dia princess
so kena la dapat award cute princess
plus she is cute...(perasan ke mummy?)
macam baby baby yang lain
semua cute cute..
plus Mama_Aqish kasi la kat Iris
as a present sebab dah tumbuh gigi 2 batang nie
he he he...

2. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish?
sapa yang tak tau blog Mama_Aqish nie
memang la..
blog Mama_Aqish nie blog yang best,
banyak info terutamanya pasal sale sale nie
tq sangat coz info -info tu
plus blog Mama_Aqish nie banyak gak ajar pasal
dunia blogging nie
contoh pasal nak buat sticky mode,
yang terbaru pasal nak buat auto publish..
ok..siap dah entry contest Mama_Aqish
so..wish me & my princess lots of luck yer!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. comelnye bb Iris ni! insyaalah bole menang :)

    ReplyDelete
  2. alahai..comelnya princess ni...ummuah !!!!!!

    ReplyDelete
  3. Mel ~ tq!wish us luck!

    nza ~ muah..untie!

    ReplyDelete
  4. huhuuu mummy ayu dah vote for iris dah..
    cayuk2x.. k.. luv pp iris ckit.. hehee

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...