Contest Baju Raya Sedondon

Kali nie nak join contest plak
Contest Baju Raya Sedondon
yang dianjurkan oleh blog Tentang Dia (Naz)
ibu kepada Rikazz yang comel
so inilah gambarnya...
time nie tahun 2007
last 2 years
so...wish us lots of luck
=====
mula nak join ngan gambar nie
tapi ni gambar time raya haji
Naz kata gambar aidil fitri
so, kena la join ngan gambar atas tu
time iris lum ada
sowie ye princess
tahun nie kita posing banyak banyak
untuk contest tahun depan
or contest lepas raya ke??
====
time ni masih dalam pantang Iris
baru 40 hari tak silap
tapi still nak raya
tengok Iris pun pakai baju kurung tau...
Tok Umi jahitkan
2 hari dah siap
TQ Tok Umi!
nasib ada extra kain baju kurung Mummy
so sedondonla kami for the first time...
ini dia princess mummy pakai baju kurung
Comel tak????
===
As usual syarat-syaratnya......
1.Jadilah follower iburikazz dan add iburikazz di bloglist anda. ~ done!
2.Buat satu entry tentang CONTEST BAJU RAYA SEDONDON
dan buat link ke entry ini.
http://is3riziburikazz.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html ~ done!
3. Upload lah Gambar anda dan pasangan berbaju sedondon
~done!
4. Nyatakan nama anda dan pasangan,
tahun aidilfitri anda bergambar sedondon tu
dan tema baju raya tahun ini.
Nama saya : NUR IDAYU ALWI
Nama pasangan : MUHAMMAD ZALMEN ZAKARIA
Tahun aidilfitri : 2007
Tema tahun ini : PURPLE
4. Tinggalkan link anda di sini.ok?
~ done!
5.Sila tinggalkan sekurang2nya satu komen di mana mana entry yang
anda baca selain entry contest ni...Buat syarat.. ~ done!
---
Tarikh Tutup...22OGOS2009..awal ramadhan...
Selamat mencuba...
----
he he he..copy paste ye NAZ...sowie...
===
sekian!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. hikhikhik...thn ni tema kaler aper lak mummy ayu?mesti comel sebab iris dah besar...

    ReplyDelete
  2. salam blogger.. saya new follower kamu.. (*.*)

    ReplyDelete
  3. mummy roshie ~ tahun nie color purple...tak sabar nak tgk ragam iris first hari raya for her, last year raya dalam perut........

    jai.jezz ~ tq coz follow me..i'll follow u back yer. selalu la datang sini..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...