Iris 1st birthday party

memandangkan birthday Iris jatuh on tuesday
so..birthday party nya terpaksa la di belatedkan cikit
we are having the 1st birthday party for her
seperti di atas....
kepada kenkawan blog Mummy Ayu
yang sudi & nak menghadirkan diri
please tinggalkan komen kat entri nie
tak de la buat besar besar pun
cuma ajak family terdekat, kenkawan rapat
but apa salah nya kalu ada rakan rakan blogger
yang sudi & nak datang
leh kenal kenal kan?
leh jumpa my hero & my princess
and of coz jumpa Mummy Ayu
ok..sila tinggalkan msg kat bawah ek..
tq so much!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. alahai dkt sgt tp syg sabtu tu ada mkn2 gk cz ceelbrates my father's busday..smoga majlis berjln lancar

    ReplyDelete
  2. salam...sorry tak dapat datang kalau leh memang nak datang jumpa member2 blog...nak buat cam mana time ni kita balik johor lak ada hal...apa2 pun happy birtday to Iris ...Mmuuahh

    ReplyDelete
  3. hepi 1st besday Iris..

    klu ikutkn hati mmg nk dtg gaks.. tp ade bsday bash yg lain kena attend ari yg sama..sorry dear..

    ReplyDelete
  4. happy birthday Iris....aunty and Boboy tak dapat attend sorry erk..to far away laa..huhuuhuu..nx time may be.. ;-)

    ReplyDelete
  5. mama tisya ~ its ok...weekends, memang macam macam plan..

    Adlin aka kyra's mom ~ it's ok!

    e-car Nazrin aka Ibu Eiyman ~ its ok..

    Imma ~ tak ape..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...