My Princess Iris & My Hero Ian

ha..ini dia budak nak setahun tu....
luv this pic..macam sweet je kan?
macam Mummy dia tak?
(he he he)
lagi satu macam Iris dah potong rambut je
but sebenarnya rambut dia still panjang
pic taken on Monday
time Mummy EL tu
rambut basah sebab tu pakai hairband je
gusi ku gatai la untie...
aiks..dah nangis....
sekarang nie dok busy hello je...
so..Mummy belikan satu phone kat dia
hari tu dah beli handphone Fisher Price
ntah mana plak cicir...
tengok beria nak hello..
macam susah sangat
tapi tak bunyi hello pun...
===
mana Abang Ian dia time Iris dok busy hello...????
!
!
!
Abang Ian dok busy ngan laptop nye...
dok main tekan tekan
macam buat business ribu ribu je....
===
sempena Iris tumbuh gigi nie
Mummy Ayu belikan hadiah untuk dia
jeng jeng jeng....
tooth brush color pink
emmm...boleh ke baby setahun berus gigi yer?
(my sis kata nanti luka gusi,
but tooth brush nie memang for baby
from 4 months - 24 months
so..ok kot)
tapi nak juga
so..belikan for her....
sekarang lengkap sudah tempat berus gigi we all...
4 of us!!!Happy family...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. alahai comel je berus gigi tu gantung semua hihihi ngan kepala duck situ.

    ReplyDelete
  2. comelnyer Iris ayu ni dgn rambut panjang...siap pakai hairband lagi...bilalah IRIS saya boleh ikat rambut dia...rambut segan nk tumbuh!

    ReplyDelete
  3. Nurhayati ~ he he he..tu la..cute je itik tu kan?

    fadel toha ~ alahai...sikit hari lagi ada rambut Iris awak tu...

    ReplyDelete
  4. alololo...tomei dombam tu.....untie net dah beli hadiah for iris...huhu...kali nie..comfirm ian tak leh main ahhaahhaha (gelak jahat)

    ReplyDelete
  5. Salam Mummy Ayu...
    Love dat pic of d 'family of berus gigi'...comelll!

    So Iris nk tak berus gigi? Baby i Arissa tak suke, jerit2 bile kene pakse berus gigi...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...