Aktiviti Mummy Ayu ngan Notti Netti

ha..sekali 2 entry...
as usual
aktiviti memakan Mummy Ayu ngan Ibu mengandung...
sapa lagi kalu bukan my bestest friend...Net...
semalam baby kat dalam tu
ngidam nak makan steak
(tak biru mata tak tau la...)
so...we go to....
sekali je buat pic yer...
Net makan rib eye..
Me makan lambchop...
tapi lain macam rupa lambchop..but still rasa lamb la...
and desert...
yum yum...cedap!!!
===
pas tu today we all gie mid valley lagi
cari dongle ( for me la, tapi still tak berjaya lagi)
tetiba one of my old friend yg baru jumpa balik dalam FB call
baru je cita ngan Net, lupa nak save hp no dia dalam FB
tetiba dia call
rezeki nak jumpa
dia keja kat area tu je
so..jejak kasih la kira nie....

ini dia one of my good friend waktu sekolah dulu..dari form 0ne until form three, form three, panjat gunung angsi sama sama, pas tu tukar sekolah form four...back to SMBK form five...but lain class...pas tu me masuk form 6 kejab..than berpisah masa masuk IPT...lost contact, la nie baru jumpa balik disebabkan FB..(tu pun kena blok la nie...wah cedih nie)

NOR HAIDA...maca tu jugak dia...seronok sangat dapat jumpa kawan lama!

====

pas tu...disebabkan belum waktu lunch, dia tak leh la nak join lunch, hari nie mamam kat...

Pastis...mula tu tak tau nak makan apa.....so jalan jalan.....nampak cafe nie, macam sedap je....... so cuba je la Me..makan lamb stew tart with salad n mashed potato..cedap sangat!Net...lasagne...cedap sangat jugak..but dessert..heaven...me strawberry cake....!Net...bread butter pudding with vanilla ice cream....!sedap sangat, harus datang lagi with Lin (Lin tak dapat follow)so...we'll be back!

p/s:- esok Mummy Ayu dah start cuti for raya haji...so, akan cuba bersiaran langsung dari Seremban..but if tak ada news dari Sban..Selamat Hari Raya Aidil Adha in advance from Mummy Ayu & family to all my beloved friends......!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. betoi...betoi....nanti kita g makan lagi kat situ huwa huwa huwa....selagi aku blom beranaks....sekali tu kita terjah restoran kat kl nie...hahahahah passss beranak nanti...kita sama2 diet eh.....;)

    ReplyDelete
  2. notti netti ~ pandai la ko, ko dah tentu kurus pas baby kuar, aku nie apa yang kuar? he he he!

    ReplyDelete
  3. CuTeMiUt78 ~ makan makan memang best!

    ReplyDelete
  4. Wah gi makan2 kat TGI Firday ye..preggy mummy tu makan je la keje dia ye

    ReplyDelete
  5. Eh..sorry lupa lak,salam perkenalan

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...