Birthday Party Iris @ KFC

susah sangat nak upload gambar la nie
tak tau la napa...
ari nie pinjam lagi wifi member
(nanti kasi upah ye Liya..)
meh la kita layan pic sepanjang birthday party Iris
on 14 Nov 09 yang lepas...
kek....tempah kat my bestest friend
cantik kan?
plus sesangat chedapppp
nanti dia dah bersalin
back to business
leh order bebanyak kat dia....
kek yang KFC kasi
coz Chicky Club member
(simple sangat sebab tu order kat Net jugak satu lagi)

sesi potong kek.....

Iris with Mummy

Iris with Daddy...
Iris tak de mood sangat time party
coz she is sleepy
before party tu, kat umah kasi dia tido
but dia tido kejab je
coz nak main
so..bila party, dia ngantuk
Ian sepanjang party...
aktif...cuma bila chicky maskot tu kuar,
dia takut so..baru duduk diam kejab
Iris with guest on that party....

tetamu yang sudi datang
tq so much!!!!!
ini dia maskot KFC...Chicky
ramai gak yang takut..
bebudak la terutamanya
Iris berani dekat, but dia punya pegang kita
ada yang sampai nangis...

4 of us with Chicky
time nak potong kek
suppose Abang Ian tolong tiupkan lilin
but dia takut kat Chicky tu
so Daddy yang tolong tiupkan....
Chicky with others...

Goodies bag yang Mummy Ayu prepare for Iris B'day party

===

lain pic...to be continued....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. aduhai..cantiknye bday kek iris. sweet sgt nmpak. ni yg start berangan utk bday kek Zara nanti nih..hehe

    ReplyDelete
  2. hepi belated besday utk Iris yer..comeyy jer photo ko n dia yg berpelukan tue..:)

    ReplyDelete
  3. bestnye celebrate kat KFC..ade maskot lagi..bertuah iris..kek pun cantik.

    ReplyDelete
  4. mama zara ~ kita pun suka sangat ngan kek tu..cedap sangat tau..!

    Gieyana ~ ma acih untie Gie...ayu pun suka pic tu..manja je kan..

    Mrs. Adz ~ 1st b'day..sekali aje, harus unforgettable..walaupun dia tak ingat, at least ada pic.kan?

    ReplyDelete
  5. wah.. best la iris.. sambut besday kat kfc.. takut ngan chiky ya

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...