Last week punya cerita...

hallooo...apa kabar kenkawan?
selesai sudah contest Mummy Ayu
sekarang dalam proses memilih pemenang...
akan diumumkan dalam masa terdekat...
tungguu yer!!!
pas tu satu lagi yang selesai
my little princess nya birthday party
alhamdulillah...semuanya berjalan ngan lancar...
entrynya akan menyusul nanti...
tungguuu jugak yer!!
nie nak cita pasal last week
belated lagi..
rabu lepas
1 hari lepas b'day Iris
we all pegi la cari hadiah untuk dia
from Mummy ngan Daddy & Abang Ian
so...ini la dia.... bear bear....
nak cari pink tak de
yang nie pun comel jugak...
so inilah hadiah untuk Iris from Mummy ngan Daddy
nak cari hadiah,
yang bebudak nie sempat gak main..
naik merry go round
kat JJ tu ada jugak...
ingat kan Iris takut
rupanya...
relak aje
cuma Mummy kena pegang & pusing sekali
takut dia jatuh
dah habis tu
dia tak nak turun..
siap pegang tanduk kuda tu...
lagi satu game yang Abang Ian main
ketuk ketam
beria ia dia ketuk ketam tu...
yang nie Ian ngan kunci yang ada alarm
satu untuk Ian & satu untuk Iris
dia yang pilih untuk Iris
kira hadiah from Ian la
tapi dia pun nak jugak...
layankan aje la...
nie Iris ngan bear bear nya
tengah cuba bemesra mesra....
===
cerita hari Jumaat plak....
untuk b'day Iris Mummy Ayu order cookies
from blog Lea Oven
mula tu ingat nak suruh diaorang hantar
but bila tanya Net,
dia kata ok..so self collect
dah print dah peta nak pegi sana tu
but tertinggal kat opis..so
just berdasarkan alamat
(tu pun minta member sms kan)
mujur tak de la sesat
sampai jugak kami....
kedai nie kat area Puchong
ini la dia cookies yang Mummy Ayu order
comelkan?
sapa sapa nak order
bole la ke blog ini....
to..Kak Lea..
tq so much!!!
pas dah amik cookies
we all pegi mamam
kat IOI Puchong...
we all makan kat...
memang Mummy Ayu teringin nak mamam Wendy's nie
cuma tak berkesempatan
tetiba lak jumpa
mmmmmm....
Net & Lin
and me.....
===
makanan we all
yang cedap.....
yum yum.....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. Mummyku..pic masa birthday iris n taman tasik tu..nti email kat anyah k...

    ReplyDelete
  2. wallamak.. nih yg tetibe rase nak makan wendy's nih. Tak sure kat Kuantan nih ade tak.. huhu

    ReplyDelete
  3. Cutenyer Bear tu. Mesti Iris suke ;)
    Cam Arissa dari lahir smpai skrg "bestfriend" dia bear jgak , nama "Teddy". Sampai tak boleh tidolah kalau Teddy takde...hehe!

    ReplyDelete
  4. wah!!! masing2 sibuk dgn present ya...happy jer :D

    ReplyDelete
  5. ermmm... lya gak x beli2 lagi hadiah asya... next month..nk beli skali dgn hadiah papa dia..

    ReplyDelete
  6. wah..bebear tu dh same besar ngan iris..hehe

    ReplyDelete
  7. Rifqi ~ susah la email, nanti kasi thumbdrive la ek!

    Afzan ~ ha..ni rasa bersalah nie, ada plak org ngidam kang..

    poshnez ~ tu la..baca u all punya penyertaan, tu yang dapat idea...

    busyuksayang ~ diaorang memang happy selalu..he he he!

    Lyafrina ~ belated cikit tak pe...

    mama zara ~ tu la pasal..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...