Kelam Kabut Day...

Kelam Kabut Day...

Hari nie kelam kabut cikit coz kena balik awal..lunch nie.. seronok tu seronok gak coz boleh balik awal but kena la setlle kan semua keja k...

Read more
6 Bulan

6 Bulan

This is the pic of my hero Ian & my princess Iris waktu both 6 months years old.. Macam tak caya ye me.. dah ada a couple of lov...

Read more
Botak?

Botak?

Ya betul tekaan aRe uDear Jawapan nye RIFQI .. pic above... sebelum dan selepas dibotakkan.. Ian dulu pun lepas potong jambul kena botak.....

Read more
Pap Smear

Pap Smear

La nie Mummy Ayu nak gie temankan my beloved aka my good friend gie buat test pap smear TAKUT!!! Me puntak buat lagie Ada tak sesama ken...

Read more
Mothers Day

Mothers Day

Actually tak de la celebrate apa pun... kebetulan waktu majlis potong jambul tu my mother in law bawakan kek so malam tu lepas kemas-kemas p...

Read more
Pukul 3 pagi

Pukul 3 pagi

Gambar nie diambil last week hari Rabu nak masukkan, tapi asyik lupa so masukkan harie nie... dia ngamuk..lawan mata tak mau tido dari pukul...

Read more
Nilai

Nilai

Tengok Iris dah boleh duduk tapi tak leh lama lama coz takut dia sakit pinggang (macam orang tua la) Dia tak leh duduk lagi suppose..tapi ...

Read more
Botak?

Botak?

Tajuk nye mengerikan.. Siapa yang dibotakkan.. (a) Abg. Ian ...

Read more
Potong Jambul

Potong Jambul

Jawapan kepada soalan.. kenapa Mummy Ayu cutie Jumaat plus semalam, Isnin... extra one day, adalah... Buat kenduri potong jambul IRIS & ...

Read more

EDIT

Tengah edit gambar untuk next entry ....sabar ye....!

Read more
Holiday yang memenatkan...

Holiday yang memenatkan...

I'm now kat Nilai, baru je balik dari umah my Ibu kat Seremban.. Penat sangat...! Walaupun Friday cuti... tapi busy sesangat!!!! nak t...

Read more