Penat!

Penat!

Hari nie suppose gie Perak coz jadie urusetia kursus kat sana but malas bak gie ngan my hero & my princess yang masih kecil sat lagie, ...

Read more
Award

Award

Syarat2 menerima award ini: 1. Pastikan jantina anda ialah perempuan Confirm 2. Copy badge sebagai award anda Dah copy, ma acih busyuksaya...

Read more

Tag behasa Jepun

Tag yang nie..dari Mummy Dasy For the instructions, add your name on the list and simply spell out your name using the given Japanese lett...

Read more
Tag

Tag

Dah banyak sangat rasanye homework tag so meh la kita buat cikit cikit... Award n tag nie dari Mummy Roshie 1- Copy Award Diatas Untuk ...

Read more
Stripes

Stripes

Nie semalam baru snap pakai camera hp jer, tu pasal tak clear sangat gambar nye dua-dua pakai baju stripes Yang nie Abg Ian nye memula ok.....

Read more
Bad Hair day

Bad Hair day

Pic taken last 2 days rasanye... baru balik keja tu pasal la comot semacam jer my princess ni.. (sowie la ye untie-untie sekalian)

Read more
Masih Jelas

Masih Jelas

Suke sangat lagu nie.. lirik dia pun best best ker? Masih Jelas - Hafiz AF 7 Beralih musim ke musim Hati tetap serupa Tiada yang berubah Da...

Read more
Termenangis...

Termenangis...

Pagie nie bermula dengan episod sedih... Ceritanye bermula... semalam my office mate kasi sms.. "esok pagi kul 8, bos nak jumpa kita...

Read more
Happy Birthday!

Happy Birthday!

Birthday entry jugak kali ini Hari nie buzz dayy MuMM2HaQQ so...happy birthday to you! Wish u ... semoga panjang umur, sihat n ceria selalu...

Read more
Happy Birthday To You!

Happy Birthday To You!

Entry kali ini ditujukan kepada Siti Fatimah Didoakan semoga u panjang umur, murah rezeki, sihat & happy selalu... cepat dapat adik un...

Read more
Keretaku...

Keretaku...

Pagie nie... awal-awal lagie dah problem.. dugaan Tuhan start-start enjin, tak leh lak try lagie tak leh gak nasib my hubby keja petang...

Read more

Ye ye! Dapat award Diterima dari blog cutemiut Gambar Bob Bob lagi (bak kata Ian) So.. ma acih daun keladi, kalu ada nak lagie...

Read more
Ian & Iris

Ian & Iris

As usual mummy memang suka snap gambar tapi nak cepat pakai camera hp jer tu yang kengkadang ok kengkadar kabur Dalam hp mummy je la nie ada...

Read more
Try baju baru..

Try baju baru..

Pic above taken on Friday ptg tu yang balik awal tu.. nak tukar baju tido, teringat lak nak try gown nasib my princess in good mood walaupu...

Read more