Pregnant

Pregnant

He he he! tajuk entry suspen je.. bukan me yang pregant but my bestest friend ...netty... Ingat tak entry pasal pap smear tu... tertangguh ...

Read more
Stail

Stail

Ada idea nak potong rambut my hero...Ian dah boring la pesen cam tu jer OK tak kalu buat rambut macam kiri kanan nipis tetengah je pacak...

Read more

"Saya sayang mak tapi mak pukul.."

Ada sesapa tak baca paper Star hari nie? actually Ayu pun tak berapa baca sangat, tapi ada akak kat opis nie pagi pagi dah 'hujan', ...

Read more
As usual

As usual

Semalam 2 hari was a busy day tak sempat pun conteng blog tapi sempat jengah blog memember je as usual, gambar my both beloved kids.... My ...

Read more
zzzzzzzzz

zzzzzzzzz

Entry kali nie dibuat kerana Mummy tak cukup tido semalam panas yang amat so, bebudak pun meragam... semua nye nak tido ngan Mummy last las...

Read more
Ian & Iris

Ian & Iris

As usual weekend baru nie tak gie mana mana pun lepak kat umah pic taken by mummy guna camera hp jer sebab tu tak cun sangat gambar tengah ...

Read more