What else to say...?

What else to say...?

Entry before gie cutie weekends.. tadi gie jenjalan umah kengkawan as usual dapat info from blog Mama Aqish dapat tau pasal My Giveaway bl...

Read more
Weekendssss..final@ Seremban

Weekendssss..final@ Seremban

Last entry pasal last weekend (elok la, weekend minggu nie pun dah dekat) Hari Ahad last week dengan jayanya Mummy berjaya memujuk Daddy baw...

Read more
Weekendssss..part 5@ birthday Daddy

Weekendssss..part 5@ birthday Daddy

Balik je dari birthday party Dina kami terus bertolak ke Seremban kat umah Ibu dah prepare nak suprise kan Daddy time ni Daddy kat belakan...

Read more
Weekendssss..part 4@ Mc'Donald

Weekendssss..part 4@ Mc'Donald

sambungan... balik dari Jakel tapau mamam balik umah...makan bebudak tido kejab Pukul 3 lebih Mummy & Daddy siap dulu pas tu kejut Ian ...

Read more
Weekendssss..part 3@ Ampang Puteri

Weekendssss..part 3@ Ampang Puteri

Balik dari Jakel kami semu pegi pulak Ampang Puteri tengok Qays (my anak buah - anak Mama Liza) kena tahan wad lagi tapi time kami sampai tu...

Read more
PTK

PTK

iklan jab ek dari cita weekends mummy sat (gambar pun lum abis edit) hari nie 7.7.09 kita ada exam PTK (satu paper je lagi UMUM) selalu nya...

Read more
Weekendssss..part 2@Jakel.

Weekendssss..part 2@Jakel.

Part 2 Lepas balik dari Titwangsa Ian & Iris ikut Mummy & Daddy shopping kat.. Jakel pukul 10.30 pagi dah penuh dah jakel alahai.. ...

Read more