Busy Friday morning!

Busy Friday morning!

Pagi tadi ke'busy'an yang tetiba muncul mula mula best je ingat hari nie last day keja dalam this week esok cuti, boleh lepak teti...

Read more
Funny Birthday Moment Photo Contest @ My B.E.T.T.Y.ful Soul

Funny Birthday Moment Photo Contest @ My B.E.T.T.Y.ful Soul

Macam semalam gak nak join contest las minit kali ni for my hero Ian contest Funny Birthday Moment Photo Contest anjuran dari mY B.E.T.T.Y.f...

Read more
MomBloggersPlanet Cutest Baby in CAR SEAT Contest

MomBloggersPlanet Cutest Baby in CAR SEAT Contest

Contest anjuran ~ Contest tajaan ~ Contest... last minit join la... MomBloggersPlanet nie buat contest yang berlainan tema setiap bulan,...

Read more
Wedding @ Shah Alam part 2

Wedding @ Shah Alam part 2

sambungan cita semalam wedding semua ok jumpa saudara mara ramai tapi tak posing plak so..layan je la gambar kami mula-mula Iris ikat rambut...

Read more
Wedding @ Shah Alam part 1

Wedding @ Shah Alam part 1

Macam yang dikatakan semalam hari Ahad gie jalan Iris pun dah makin sihat so...gie Shah Alam my cousin (anak adik ayah) punya wedding Taufik...

Read more
Gigi?

Gigi?

Hallooo semua petang jumaat lepas my princess plak demam baru je pegi kinik rabu tu dia ngan abang dia flu tapi doc kata demam cikit so ubat...

Read more