Terbaru...

Terbaru...

Minggu nie asyik cita pasal chef mummy je so...ni ada la sikit gambar terbaru my hero ngan my princess plus mummy.... he he he Yang nie sema...

Read more
Chef World  @ part 3.

Chef World @ part 3.

ok sambung.. last punya! kat cascade nie ayu kena buat order dari guest...contohnya mak saleh yang tengah tengok kita orang posing tu.. he h...

Read more
Sedih sangat!

Sedih sangat!

Semalam petang jenjalan kat umah kengkawan terbaca satu entry ni dari blog Mama Ezureen kenkawan... sedih sesangat.. meh la baca juga...nan...

Read more
Happy birthday from us to...?

Happy birthday from us to...?

Kali nie birthday wish goes to... MUHAMMAD DANISH SYAFIQ (anak kepada Mummy Dasy aka Suryati) Happy 5th birthday!!! semoga panjang umur, m...

Read more
Chef World  @ part 2.

Chef World @ part 2.

sambungan dari cita pasal my CHEF WORLD tu part 2 ayu gie practical kat Hotel Regency (sekarang Hotel Selesa, Port Dickson) time tu nak deka...

Read more
Chef World  @ part 1.

Chef World @ part 1.

seperti yang dijanjikan nak cerita sikit pasal my CHEF WORLD dulu... memori la kiranya ni.. waktu kat ITM dulu (now uitm) nov 1997 - 2001 ay...

Read more
Confirm!

Confirm!

Selamat Hari Isnin kengkawan semua! entry malas... ada cita nak buat entry but..nanti la.. saja je nak kasi tau yang hari tu my princess de...

Read more