Hero & Princess Mummy...

salam jumaat..
esok dah cuti balik ye!!!!
lagi sikit cita last week....
pas balik dr holiday
we all duduk kat umah jer
main mainan...
sampai macam tu sekali Iris dok leka main ngan Abang Ian dia...
main mainan monyet nie...
yg nie plak malam nye..
Ian..malam pun nak pacak gak...
dok excited ngan rambut baru dia..
encem la tu...
Iris..nak pacak tak sesuai..
kita tocang je la yer dik...
yg nie plak hari isnin tu
betul orang kata..
besarkan anak lelaki ngan anak perempuan
berbeza...
Ian dulu, tak de la busy sgt nak makan sendiri
yg Iris nie..adoi...dah pandai nak suap sendiri
yg masuk mulutnya sikit
yg lantai makan lagi banyak
pastu Mummy kena kasi vacuum plak makan
yg kat atas lantai tu...
hari cuti tak pe,
time hari keja (mcm mlm tadi)
jenuhla sikit....
nak buat lagu mana....
janji dia nak makan
pas makan..main lagi!!!
diaorang jumpa baloon balance party hari tu
so..layan baloon plak yer....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. umairah pun nak mkn sendiri skang nie..klu kita suapkan langsung taknak mkn..tapi tu la mkn sendiri lg bertambah kerja kita nak buat

    ReplyDelete
  2. sangat suka tengok 2 beradeq ni main same2...memang loving bangat...

    ReplyDelete
  3. zh-ena ~ tu la, kita la extro work sikit..janji diaorang makan kan..

    Mama Aqish ~ ha..suka tengok 2 beradik, cepat cepat cari adik untuk aqish..semoga cepat la dapat baby..amin!!!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...