Aksi makan makan kami...

well as u all know
tadi kami gie lunchdate kat Bangsar Village
Lin nak ikut tapi busy
so...kali nie kami bertiga ajer
me..notti netti...firahadifa
kali nie kami mamam di Marco's Pizza & Pasta
(pic from cik google)
ini lah food yg kami order
disebabkan restoran pizza & pasta
so...kami pun order pizza ngan pasta gak
tapi special cikit
coz pizza kami ada 2 flavor
dan pasta kami ada 3 flavor
banyak kan..?
tapi kami bertiga memang diet...
he he he...
diet....???
nie dessert we all plak..
me ..choc cake and vanilla ice cream
Net....bread butter pudding
(windu bread butter pudding Pasties)
Fida...ice cream goreng
but nama dalam menu galamor..tak ingat plak..sowie la yer
===
pas tu kami window shopping jab kat
pas tu balik opis...
geng sorang tu...he he he
(rahsia)
pas tu as usual
tak de beli apa plak untuk my hero & my princess tu
but dah plan dah awal awal
Mummy Ayu orde cuppies from Notti Netti
cuppies ben 10 for Ian
and for Iris cuppies mickey & minnie mouse
bukan main suke Ian & Iris
tq Net!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. hah br nk ckp..apsal lain muka afidah,ingtkn org lain td..dapnye dessert tu

    ReplyDelete
  2. bila korang start kuar ngan net and mummy ayu...maka nah!! itew lah hasilnya.....fida dah chomel....eheheheh

    ReplyDelete
  3. firahadifa ~ takpe..janji vogeu..he he he

    mama tisya ~ rasanya sebab tudung tu kot..

    Lina ~ orderla ngan cik notti netti kiter..he he he

    netti ~ betul betul betul!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...