Penangan....

still ingat cerita Mummy Ayu pasal accident hari tu
yg Mummy balik dari kinik tu..
kan malam tu Ian tak ikut Mummy Ayu
ha..Mummy Ayu kan janji nak story pasal apa dia tak ikut
sebabnya......
!
!
!
nak tgk Akademi Fantasia...
dia memang minat ngan AF
dari last year lagi
so..senang la Mummy Ayu nak layan AF
tapi konsert je la..
diari dia tak minat sgt
malam tu ada ulangan 1st konsert AF 8 tu
sanggup tu dia tinggal...
Mummy Ayu macam kurang caya jer
tapi Dido ada so..ok aje
dia suka tgk lagu Cari Jodoh kumpulan Wali tu
plus lagu yg Maulana nyanyi tu...
so..malam ni konsert 2nd
sapa plak yg kuar kan?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. Tu diaaaa...nie betul penangan AF nie :D

    ReplyDelete
  2. mmg penangan EF... mlm td daneen dok tgg lagu Aril tu...

    ReplyDelete
  3. sy pun layan konsert je tp x de lar smpai x gi mane2 sbb tggu konsert tu...diari pun x layan sgt

    ReplyDelete
  4. Intan ~ tu la

    Mummy Dasy ~ sama la ngan Ian

    lina ~ he he he...ayu pun tak berapa tgk sgt diari tu...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...