Mari beli cup cake!!!

salam di pagi Isnin
yg sejuk..sebab malam semalam ujan
so..mcm mcm nak story
biasalah..cerita pasal weekend,
nak upload masuk pic hadiah giveway,
tapi story panas pagi nie...
pasal my BFF..sapa lagi Notti Netti la
hari nie dia bukak booth jual cup cake
suppose Mummy Ayu pun tolong gk
but my boss ada
susah sikit nak tinggalkan dia
so..tak dapat la nak tolong dia jaga booth
cuma pagi tadi dtg awal sikit tolong dia susun susun
ini la hasilnya...
siap ada belon lagi
tema booth..pink & purple
ini cuppies yg dia jual..
2 pcs, 4 pcs & 5+1 pcs...
ada choc & vanilla
so...harap semua success
sbb ni 1st time Net buat jualan cam nie
ini dia tokey ...
tokey pun pakai purple la...
ye la...Mummy Ayu pun pakai purple
moral support..
he he he
sat lagi kalu ada free nak jengah lagi ke sana
nanti snap snap lagi
tadi pun dok snap ada org tgk
he he he...
sbb tak pernah dibuat org kat situ...amik amik gambar...
apa pun caiyok caiyok Net!!!
semoga success!!!
* p/s: tq so much kpd yg join chocgiveaway tu...
nanti update ye.....muahhhh!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. wah tantek la cup cakes tu...rasanyer mesti nyam2 kan

    ReplyDelete
  2. comeinya cupcake, sayang nk makan ni..hehe..berjualan di mana tu>\?

    ReplyDelete
  3. nett..........
    kalau xabis antar kat aku!!!
    ingat tu

    ReplyDelete
  4. Anje ~ yum yum sgt..tambah tambah lagi choc..of coz la...

    mamalieyan ~ sayang...emm....makan jer...kat opis kami...kat bukit aman

    Farra ~ tu la..tapi org luar susah sikit nak masuk..

    Momguess ~ ye la tu Ina...ko dtg sini la..he he he...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...