Baby baru Iris...???

allloooo...salam di pagi selasa
okies...dah b'fast?
Mummy Ayu sambil buat entry nie
sambil b'fast
ari tak puasa..esok plak...
so...sambung story semalam
actually...pagi sabtu pic semalam taken
silap plak
so..ari sabtu pagi kami semua siap siap
nak pegi umah Tok Wan & Mak Tok kat Nilai jer
tu yg Daddy bising Iris pakai cam tu nak ke oversea...
he he he
so....tajuk panas je...
jangan salah pikir ye
Mummy Ayu lum pregant lagi
kan dah kata nak tunggu kerajaan lulus cuti 90 hari
ini baby baru Iris ...
bukan baby baru Mummy Ayu
inilah dia....
baby baru anak dara Mummy nie
before ni ada beli anak patung cam nie kat dia
tapi dah buruk dah
so...gie Nilai 3 petang Sabtu tu
mcm mcm toys ada
mula tu..dia dah minta mainan masak masak..lagi...
tak nak la..dah banyak sgt dah periuk belanga kat umah
so...pilih la anak patung
ada 2 pilihan
yg satu tu siap ada puting & botol..
but yg puting tu tajam
so..pilih yg nie walaupun botol tu
tak leh masuk mulut anak patung
mula tu Iris tak nak
dia nak yg lain
but beli gak sbb yg nie comel
dala keta je dah ok dah
suka dia main ngan baby baru dia tu
mana mana pegi pun nak 'baby..baby'
alahai....
ingat pas nie nak cari stroller
yg memang untuk anak patung
he he he..suka suka
(Mummy plak over)
tengok ne..mula mula ok la
dia suap baby
pas tu botol baby pun dia masuk mulut dia
yg best tu botol susu baby tu
macam ada susu betul je..
lupa plak nak snap dekat dekat
so...dapat la Iris baby baru
untuk Ian pun ada gak..
nanti story yer...
nak buat teja jab
sambung later...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. nanti2 la untie cute nie belikan menan utk iris, and ian.....tiap kali nak beli jer...mula lah kasut size lapan dalam kepala otak nie...ehehehehe bak kata pepatah, barang yg penting, harus di dahulukan...ehehehehe

    ReplyDelete
  2. keke , seb baik dia xbagi botol susu die kat baby tuee

    ReplyDelete
  3. dah boleh jadi kakak ni..nti leh laa jadi pengasuh adik baru nnti..hehehe..
    tingat plak masa mimi kecik2 suka main2 ank patung..sampai mak kata abis rambut ank patung mimi potong...mimi siap kata tak cantik rambut ptg ni pjg...hehehe...

    ReplyDelete
  4. best ikut story akak tentang iris.. nanti nak baca story ian pula.. ^__^

    btw, ape full name untuk iris dan ian?.. sedap nama pendek iris & ian.. ^__^





    Aiz latest entry
    Blogger jenis apakah kamu? PENIPU?
    Original waka waka bukan shakira la
    Negara millionaire yang miskin



    ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

    ReplyDelete
  5. Net ~ yela tu...jgn nanti kasut ko ilang dah..he he he..u know what i mean..

    fida ~ tu la..lum lagi dia buat..jgn la hopefully..he he he...

    miemiey ~ oh miemiey..relax dulu..Iris baru 1 tahun lebih...he he he

    Aiz ~ tq dik...
    nama Iris..Iris Nur Delisha

    nama Ian...Muhammad Adrian Zikri..

    ReplyDelete
  6. ada bakat nak jd kkk ni iris..hehe ;p

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...