RAJA

salam bersiaran di pagi khamis
kejab jer dah khamis
ari nie suka ada..tak suka sikit pun ada
sebab..my boss tak de gie main golf
tak suka sikit sebab surat banyak
nak kena filing kan
sbb bila boss ada susah sikit nak buat keja filing filing nie
so..bila dia tak de...senang sikit
tu la cita nye
semalam Mummy Ayu dapat mamam nie
yum yum...raja buah..durian
ha..asyik baca kat blog kenkawan jer
kali nie Mummy Ayu pun nak gak tepek gambar durian
he he he
abis satu opis bau
ada yg tak tahan tu
dah penin....
isi dia marbeles...
yum yum.....
nie Mummy Ayu posing sikit kat opis
tengok jam tu dekat nak pukul 3 petang....semalam
tu nampak tak bunga...
he he he....
i like...
ok nak sambung buat teja
nanti story lagi....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. hubby ayu peminat no 1 durian...ayu so so jer...kitaorg kalau makan durian during weekends jer...sebab takut sendawa bau busuk pi keje...hehehe

    ReplyDelete
  2. skang ni ramai tul wat entri psal duyan yerk

    ReplyDelete
  3. waaah mkn duyan kt opis, mmg berbau la 1 opis tuu..nyum2x..lazatnye! ^_^

    ReplyDelete
  4. mmg tgh musim entry duyan kan..hehehe

    amboi kt pon terliur tgok kak u pgng duyan tu..hishh

    ReplyDelete
  5. Ayu ~ ayu bedal jer...tapi makan skit je, tak de bau mana kot..he he he..

    Yan ~ musim durian la katakan..

    mamalieyna ~ rezeki dtg..jgn tolak..bau pun bau la..

    Farra ~ ah ah..musim entry durian..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...