Happy Holiday

Happy Holiday

lupa nak cerita kat u all my little princess demam hari tu sebab gigi geraham dia nak tumbuh kata my babysitter la Mummy Ayu bukannya tau sa...

Read more
Rambut baru Ian....

Rambut baru Ian....

salam jumaat semua... today Mummy Ayu getting better... hopefully akan sihat sepenuhnya.. sebab esok stary holiday 4 days... so..minta minta...

Read more
Nak demam dah rasa nie...

Nak demam dah rasa nie...

hari nie lagi rasa teruk dr semalam mata dah start pedih pedih badan pu rasa dah seram sejuk jer nie flu...still bersin ..stilll rasanya, k...

Read more
Hari Tak Sihat...

Hari Tak Sihat...

hari ni tak best sangat me..flu teruk gak sebabnya..... semalam petang balik kerja my little princess demam tak la teruk sgt but memandangka...

Read more
Day After Party

Day After Party

alhamdulillah majlis celebrate birthday Ian yg ke 4 tahun berjalan dengan lancar... so...nie pic keesokkan harinya pagi we all gie b'fas...

Read more
Ian Birthday Bash Final

Ian Birthday Bash Final

lepas abis tiup lilin potong kek acara yg ditunggu tunggu oleh Ian bukak hadiah... nasib la dia dah besar, dah paham leh sabar sampai settle...

Read more
Ian Birthday Bash Part 2

Ian Birthday Bash Part 2

party time... yg nie pic time potong kek sebab dah ramai kawan.. so kali nie Ian tipu lilin ngan kenkawan time potong je Mummy join sebab ka...

Read more
Ian Birthday Bash Part 1

Ian Birthday Bash Part 1

hai guys.. selamat hari Isnin kembalik kerja... as u all know i'm having my hero birthday part last saturday penats sesangat... but abit...

Read more