Ian & Iris

Ian & Iris

sambung sikit cita pasal lunch date tadi time jalan jalan tu singgah jab kat Memory Lane jumpa la plak mende nie comel tak? so...beli la fo...

Read more
Lunch date...Alice in the Wonderland...

Lunch date...Alice in the Wonderland...

jumaat sudah.. semalam tak buat entry pun no cerita to share but today..alotsss!!! he he he as usual jumaat harus dating..dengan sapa sapa l...

Read more
Petang semalam

Petang semalam

aktiviti kami semalam petang lepak kat padang merbok area opis Mummy Ayu jer buat apa? tunggu my sis Anyah training netball beria Iris maka...

Read more
Novel baru..best!!!

Novel baru..best!!!

hari rabu sudah.. semalam baca novel on line as usual kat my fav novel/cerpen online nie ada cerita baru..(kat bawah nie) HUJAN 2 ingat kan...

Read more
Mummy, Ian nak kek???

Mummy, Ian nak kek???

malam ahad lepas tetiba lak Ian minta kek "Mummy, Ian nak kek..." "mana la Mummy nak cari kek malam malam nie so...semalam ti...

Read more
Kembali aktif...!!!

Kembali aktif...!!!

apa yang kembali aktif yer??? he he he aktiviti lunch date kami ler... actually dah mula dah minggu lepas tapi tak bawak camera plak so..tak...

Read more
"Contest Aksi Menarik Si Comel Bersama Floater" Sempena 1st Birthday HNI

"Contest Aksi Menarik Si Comel Bersama Floater" Sempena 1st Birthday HNI

salam selasa... nak join contest.. lama gak tak join contest jenjalan tadi jumpa contest nie... "Contest Aksi Menarik Si Comel Bersama ...

Read more
Weekend 3 of us

Weekend 3 of us

salam isnin... dah start keja dah after weekend...!! weekend baru nie, Daddy tak off so..just 3 of us kebetulan my sis lepak KL so..sabtu le...

Read more
Sambutan Maulidur Rasul

Sambutan Maulidur Rasul

(autopublish entry) pagi Jumaat lepas Mummy Ayu dengan jayanya telah menjoinkan diri untuk berarak sempena Sambutan Maulidur Rasul kat opis ...

Read more