Lunch date kami tadi....

Lunch date kami tadi....

Entry pendek je yer apa pun lunch date kami tadi success!!! walaupun tak sempat nak posing sakan sebab memasing lapar so..terus jer ke Tony ...

Read more
"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

nak jugak buat entry nie walaupun Mummy Ayu baru jer ngan Nuffnang nie tapi nak try gak mana tau ada rezeki pasal .... Gatsby Deodorant Stre...

Read more
TQ to Catlina!!!

TQ to Catlina!!!

ye ye...jumaat sudah salam jumaat semua hari yg paling best dalam 5 hari kerja is JUMAAT sebab lunch tine lama leh jenjalan lunch date.. ahr...

Read more
Baru abis lunch..alhamdulillah...

Baru abis lunch..alhamdulillah...

alhamdulillah baru balik lunch nie mamam chic chop lunch kat cafe kat opis nie jer tak kuar mana mana pun (baik kan hari nie..he he he..) es...

Read more
Dah ada dah...

Dah ada dah...

akhirnya Mummy Ayu berjaya gak ada Nuffnang tu pun cik notti netti yg tulun.... tq ek! so..jom kita tuka tuka klik ek nanti kalu Mummy Ayu s...

Read more
Mummy Ayu dapat hadiah....

Mummy Ayu dapat hadiah....

salam di hari khamis yg indah nie semalam tak tau kenapa my blog nie demam tak leh nak upload pic so..tak de la cita semalam... nie kira cit...

Read more
Semalam petang

Semalam petang

cak cak cak (macam cicak man plak) he he he nie pic semalam petang time balik keja 2 hari nie Mummy Ayu kena drive sendiri pegi & balik ...

Read more
Splish Splash

Splish Splash

hari ni dah selasa.... salam hari selasa!!!! sambung lagi cita aktiviti kami kat seremban last weekend.. hari ahad pagi.... MANDI KOLAM!!!! ...

Read more
Balik kerja Jumaat petang

Balik kerja Jumaat petang

selit sikit cita backdated... nie pic Jumaat petang Ian ngan Iris suka sangat dpt patung yg Mummy beli kat Mid Valley ari tu tengok... sam...

Read more
Balik Seremban....makan kenduri

Balik Seremban....makan kenduri

Salam Isnin ... susah tul nak buat entry ari nie dr pgi hingga la la nie baru leh tak tau la apa silapnya maybe my pc nie demam.... last wee...

Read more