Penangan....

Penangan....

still ingat cerita Mummy Ayu pasal accident hari tu yg Mummy balik dari kinik tu.. kan malam tu Ian tak ikut Mummy Ayu ha..Mummy Ayu kan jan...

Read more
Aksi makan makan kami...

Aksi makan makan kami...

well as u all know tadi kami gie lunchdate kat Bangsar Village Lin nak ikut tapi busy so...kali nie kami bertiga ajer me..notti netti...fira...

Read more
Pengumuman, pengumuman!!!!

Pengumuman, pengumuman!!!!

Location lunchdate kami terpaksa dipinda (chewah!!) hari nie kami... Mummy Ayu, Notti Netti & Firahadifa nak lunch date di ... BANGSAR ...

Read more
Scary...

Scary...

selamat hari jumaat pagi nie sejuk... semalam ujan....wish i still on my bed.... cedapnya...zzzzz... === well nak share 1 story nie semalam...

Read more
Selamat Hari Polis

Selamat Hari Polis

entry lewat petang... first ly nak wish SELAMAT HARI POLIS to..... sapa lagi my BFF la C/INSP Netty Noreen no badan...emmmm tak ingat la pla...

Read more
Main netball???

Main netball???

Netball??? sapa yg main netball..? Mummy Ayu...tidak..... memang tak terror dari sekolah dulu pernah try... coz cikgu kata Mummy Ayu tinggi ...

Read more
Siapa nak ikut???

Siapa nak ikut???

this friday Mummy Ayu, Nottie Netti, Firahadifa mau lunch date lagi... kali nie insyaalah kami nak ke Sunway Pryamid so...sapa nak join.......

Read more
TM.net

TM.net

salam rabu semua... emmm..nak masuk entry nie semalam tapi lambat sgt upload pic so..nie dia (pic diambil dr opis Mummy Ayu) sapa tau ada fu...

Read more
Yea!!!...kita pun dapat!!!

Yea!!!...kita pun dapat!!!

tadi baca Mama Tisya punya entry... terus check email he he he Mummy Ayu pun dapat invitation nie.... sapa sapa lagi yg dapat leh la kita to...

Read more
B'fast time...

B'fast time...

salam selasa semua good morning!!! saja jer nak share pic Ian & Iris while bfast last Sunday morning diaorang kalu bfast..suka depan tv...

Read more
Ian punya aksi plak....

Ian punya aksi plak....

kali nie jom tgk aksi Abang Ian plak main pic malam semalam mula mula main kapal terbang...boring punggah lagi... jumpa gitar..main gitar pl...

Read more
Iris dan Iris dan Iris...

Iris dan Iris dan Iris...

selamekom.... salam isnin semua....!!! malas je nak keja walaupun baru jer cuti 2 hari kan??? macam mana weekend u all semua??? us..duduk ka...

Read more