Lunch ku......

Lunch ku......

lunch date....? selalunya Friday lunch Mummy Ayu akan kuar lunchdate ngan Notti Netti, sekarang ada geng baru ...Fida but hari nie... ini la...

Read more
Chef Mummy

Chef Mummy

selamat hari jumaat dimulakan entry ngan Al-Fatihah untuk arwah Din Beramboi.. semoga roh beliau dicucuri rahmat..amin! --- baru abis busy n...

Read more
Award....Ma acih!!!

Award....Ma acih!!!

dapat award dr UmmiMirahaziq ma acih..lama rasanya tak dapat award ~ Thanks & Link The Person That Gave U Da Award.. thank you so much...

Read more
Terkena sudah.......!!!

Terkena sudah.......!!!

morning guyss!!! pagi nie cam semalam gak.... parking jauh lagi... takpe exercise pagi pagi bagus untuk kesihatan sedang Mummy Ayu berexerc...

Read more
Our new contest

Our new contest

esok akan terbongkar..... tungguuuuu!!!

Read more
Kantoi....

Kantoi....

P di atas bermaksud "parking" bukan 'percubaan' yer... dan kantoi tajuk tu bukan kantoi apa yer.. hah..baca the story dul...

Read more
Toys baru...

Toys baru...

alkisahnya... semalam Daddy balik awal so amik peluang la jenjalan plus lately Daddy memang busies tahap gaban so..dah lama rasanya tak kuar...

Read more

Jawab tag

salam Rabu... pagi pagi...jawab tag dr Siti dr Mummyar.blogspot lama dah tak jawab tag tag nie yg tahun lepas punya hutang tag...kira burn...

Read more
Yum Yum...!

Yum Yum...!

untuk mengubat jiwa yg kacau.. chewah.. tidak kacau lagi... tq kepada semua yg tinggal komen kat entry pagi tadi kerana memberi sokongan seb...

Read more
Jiwa kacau....

Jiwa kacau....

salam selasa hari nie cedih sikit la pagi pagi nie only certain people yg tau why... punca nya....? tak tau kalu I'm too emo... Net...a...

Read more
Lagi pic kat kenduri kawin

Lagi pic kat kenduri kawin

sambungan entry sebelum nie kali nie nak share pic Ian & Iris plak kali nie gi kenduri seronok sgt sebab leh posing posing kat pelamin t...

Read more
Cousin's wedding

Cousin's wedding

sekarang kan kenduri kawin tak yah tunggu cuti sekolah hujung minggu pun banyak kenduri kan last week Mummy Ayu gie wedding cousin kat area ...

Read more
Cuppies & Joget punya cerita

Cuppies & Joget punya cerita

salam dipagi Isnin pagi nie sakit perut mungkin salah makan kat kenduri semalam (will update story & pic) tapi terpaksa kerja gak coz to...

Read more