Lagi pic Photoshoot...

Lagi pic Photoshoot...

ooooo...penat dah edit pic dah la nak upload slow mlow jer ari nie so..meh layan lagi pic pic kami jangan jemu lak yer... 4 of us..in brown...

Read more
Whitestudio Photoshoot Pic......All white!!!

Whitestudio Photoshoot Pic......All white!!!

morning guys... ari nie lambat buat entry sbb.. leka tgk pic pic nie sambil edit... pas tu mamam jab than baru buat entry he he he so...meh ...

Read more
CD dah siap....!!!

CD dah siap....!!!

CD dahsiap? CD apa??? he he he... tadi Faezah from studio yg Mummy Ayu & the gang buat photoshoot last week tu msg inform CD pic kami d...

Read more
Satu lagi aktiviti time boss tidak ada.....baik punya!!

Satu lagi aktiviti time boss tidak ada.....baik punya!!

aloooo lagi.... dah lunch? makan apa? he he he.. ari ni Mummy Ayu ngan kenkawan opis buat projek baik punya sebab bos tak de inilah projek k...

Read more
Mari memasak bersama Iris....

Mari memasak bersama Iris....

ok puan puan selamat datang ke rancangan "Mari Memasak Bersama Iris" he he he meh je la layan pic yg Mummy snap semalam mulanye na...

Read more
kerja time boss takde...

kerja time boss takde...

morning kenkawan... Spain menang!!!! so...isnin depan SPAIN akan bertemu dgn Netherlands so...tunggu aje sapa yg menang yg menang tu la kita...

Read more
dah nak abis dah!!!

dah nak abis dah!!!

pejam celik pejam celik WORLD CUP 2010 dah nak abis...!! tinggal satu lagi separuh akhir than minggu depan final Mummy Ayu bukanla...

Read more
B'fastku....plus jajanku...

B'fastku....plus jajanku...

allooo selamat pagi pagi nie susah plak upload gambar dah komen box semalam ala ala demam pagi nie dah ok..but ada yg still lum ok ontahlah....

Read more
DOTTIE@Astro Ria

DOTTIE@Astro Ria

alloooo...dah mamam lunch ker lum? makan apa ari nie? Mummy Ayu hari nie kirim aje ngan kawan tapau mamam kat opis jer.... semalam tengok ta...

Read more
Iris dapat hadiah lagi...

Iris dapat hadiah lagi...

Iris menang lagi... murah rezeki anak dara Mummy Ayu sorang nie alhamdulillah.... kali nie menang Contest Gaya Mandi Paling Comel anjuran Ma...

Read more