PERKEP berkarauke la plak...

PERKEP berkarauke la plak...

(entry auto publish sbb Mummy Ayu cuti ari nie) ok...sambung lagi ngan aktiviti PERKEP kami hari tu kami masak masak kali nie kami berkarauk...

Read more
Nak balik dah...

Nak balik dah...

ok..keja semua dah settle so...Mummy Ayu nak balik dulu esok Mummy Ayu cuti so...jumpa lagi hari Isnin esok Jumaat...hari ngedate... tak le...

Read more
Aksi 2 beradik plus Mummy & Daddy

Aksi 2 beradik plus Mummy & Daddy

selamat pagi.... and good morning mood ceria...boss tak de lagi but keja still banyak ingat nak cuti 2 hari sbb my hubby pun cuti but tak le...

Read more
Nak Frame

Nak Frame

still ingat sesi photoshoot ari tu he he he... ooopppsss...tak masuk lagi pic 2 beradik nie nanti ayu masuk yer nie nak share sikit hasil ke...

Read more
Saya sudah.....

Saya sudah.....

sekarang dok busy musim Banci Penduduk plak soooo....rumah Mummy Ayu sudah dibanci umah kengkawan sudah ker? hari Jumaat yg lepas balik kej...

Read more
Mandi kolam...makan kek....balik...

Mandi kolam...makan kek....balik...

selamat pagi malaysia...... sambung lagi cita lagi.. last punya... so as usual Ian & Iris happy sangat.. sampai sampai jer terus nak mai...

Read more
Lepas tu....

Lepas tu....

okies sambungan lagi toys for Ian... emmm..sebab dia dah besar so..Mummy & Daddy kasi dia pilih sendiri (jgn la pilih yg mahal mahal..he...

Read more