Yang mana satu...pilihan kalbu...

Yang mana satu...pilihan kalbu...

emmmm... nak minta tolong kenkawan tolong Mummy Ayu pilihkan pc yg mana yg paling sesuai untuk join contest Suziey Cute Funny Eating Baby sb...

Read more
To Fida@Firahadifa!!!

To Fida@Firahadifa!!!

"Happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to Fida Happy birthday to you!!!" semoga panjang umur, murah rezeki, ...

Read more
18 SG yer..kalu tak berani jangan nengok yer...

18 SG yer..kalu tak berani jangan nengok yer...

salam dipagi jumaat yg indah asal jumaat ..indah... he he he.. hrp projek tengahari ni berjalan dgn lancar...amin!! so....pagi nie tak tau n...

Read more
Kereta vs Doll

Kereta vs Doll

adui..lambatnye buat entry ari nie abis taklimat tadi kul 12 lebih pas tu masuk opis of coz la busy cikit dah tinggal separuh hari pas tu ma...

Read more
Sure ngantuks tahap gaban...

Sure ngantuks tahap gaban...

Morning... selamat hari khamis.. dah mamam b'fast? pagi nie buat entry cecepat sbb ada taklimat pasal kerja ntah apa apa ntah so..kena g...

Read more
Lunchdate kembali...

Lunchdate kembali...

alllooo... lama rasanya dah tak gie lunchdate ngan Net emm...last ari tu waktu tgk Twilight la dg Net & Fida pas tu busy...cuti... so ar...

Read more
Jom reading!!!

Jom reading!!!

kembali lagi sama gak pic nie pic last weekend Iris dok busy baca book last last dah boring main ngan topi Handy Mandy Abang Ian sekarang n...

Read more
Kalau la hari nie tak kerja....

Kalau la hari nie tak kerja....

....mesti best sambung tido!! sebab ujan dr malam tadi... sejuks jer... sedap tu tarik selimut...zzzzz!!! i wish... tapi disebabkan tanggung...

Read more
Balik keja semalam petang...

Balik keja semalam petang...

express punya entry busies nie mamam lunch pun kul 3 lebih adoi.... pic semalam petang balik keja layan je la aktiviti Ian & Iris dalam ...

Read more
Lari.....!!!

Lari.....!!!

tengah busy.. but sempat gak jengah & update blog he he he.... pic kat tempat ikan last week tertinggal ari tu sama sama tengah lari Ia...

Read more
Ian...really have fun but Iris...scared....

Ian...really have fun but Iris...scared....

tajuk pun dah menceritakan segalanya chewah... tapi memang tul... Ian seronok sangat sbb memang dah lama rasanya tak gie laut mandi pool je...

Read more
Pagi Jumaat...

Pagi Jumaat...

mornink.... soalan standard...dah makan b'fast? cihat? okies..sambung cita lagi so...jumaat punya aktiviti selalunya jumaat jer..lunchda...

Read more
Kelas Membuat Kuih....

Kelas Membuat Kuih....

he he he... selingan sikit balik dr tgk ikan tu Tok Umi dapat tempahan buat kuih plak last minit so..nak tak nak kena buat so...Mummy Ayu pu...

Read more
Ikan O Ikan .......

Ikan O Ikan .......

sambung lagi ini cita petang khamis balik keja tengahari tu terus balik Seremban Ian & Iris suka la.. so..petang tu bawak Ian & Iris...

Read more
New Look of Iris

New Look of Iris

allooo.... selamat pagi semua kenkawan.... sihat? dah mamam b'fast? windu saya? he he he.... Jumaat lepas Mummy Ayu cuti so..tak de la l...

Read more