Shoplinks.Asia

Tuesday, July 21, 2015

Banyak nya kad raya....

tadi cita pasal kad raya Mummy Ayu kan?
nie nak cita pasal kad raya boss plak....

emmm...as usual.. kalau time raya, Mummy Ayu memang busy membuat kada raya utk boss..
dah masuk dalam JD sbg PA
so..layankan jer la..

nie...antara kad raya yg dah dibalas...
and dah dibaca oleh boss...sebelum raya hari tu
nie sebahagian jer tau

sebahagian lagi..
dah selamat kami gantungkan..
as deco2 kat opis kami
baru la kena..
"pecah kaca pecah tong, sudah baca sila gantung"
ha ha ha...

and.....sebahagian lagi..baru sampai lepas raya nie..
and..lum dibaca oleh boss lagi
banyak kan boss Mummy Ayu dapat kad raya?
serius..tahun nie la paling banyak rasanya sepanjang Mummy Ayu jadi PA dia..6 tahun nie..

and of coz...yg mana Mummy Ayu terima sebelum raya & sebelum cuti hari tu..
dah selamat Mummy Ayu balas..

see.....
nie pun..sebahagian jer..
banyak yg dah diedarkan & ada gak yg dah dipos
nie..yg part 2 ker part 3 .. hari tu

setem..kena 50 sen
beli RM 50.. tak cukup, minta duit lagi kat boss..
beli setem

kad raya...300 keping .. tak cukup
reprint lagi..
ada kot dalam 400 dah
ada balance skt lagi ni...

itu la alkisahnya..kad raya Mummy Ayu .. tahun nie

2 comments:

izzeyda said...

banyaknya kad raya.. nak dapat 10 keping pun jenuh, inikan plak angka beratus-ratus..

Amanda Suria said...

kekadang jeles kan sebab boss je dapat banayk...kita as a PA xde pun sapa nak bagi

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno