Shoplinks.Asia

Thursday, July 9, 2015

Buka puasa..last tuesday @Row Six, Aeon Seremban 2

tahun nie..agak kerap gak Mummy Ayu berbuka puasa kat luar
 and..alhamdulillah..tahun nie..banyak kali dpt buka puasa sama ngan Didi
:-)

so..last tuesday Didi off day
so..as usual..buka kat luar
and .. kebetulan.. Ibu pun tak masak
so..kami ajak join sekali
bukan senang..nak buka puasa ramai2 kat luar
Ayah..ada jemputan buka puasa kat luar
so..cun la..
Mummy Ayu berempat
Ibu pun berempat

kami ke Aeon Seremban 2..sbb nak cari kasut raya Ian
mula2..nak makan kat chic rice shop..dah full
ingat nak makan KFC jer..tak leh buat resevation plak..kena walk in jer
so..kami try kat restoran ni..
memang tak pernah try, ni 1st time la..
Row 6
masuk..order makanan & drinks..
time tu.baru kul 6 lebih

tgk menu pun..mcm tak tau nak makan apa..
restoran ni..more indonesia & thai foods
order la...

and...time buka
alhamdulillah..
foods semua sedap
walaupun agak mahal
but..worth it la..
service lambat skt but..buka puasa kan, kami faham
us..
meja penuh yer..
:-)
will sure dtg lagi
sbb foods cedap..
satay dia...best!
nasi goreng dia..pun best!!
nasi ketuk..okay la...maybe sbb Mummy Ayu tak suka menu mcm tu
air pun..best!!
tom yam pun..wow!!
keseluruhan .. puas hati!!
Row SixRow Six
Row Six

nie restoran nya..

and of coz..try gak dessert nya..
yum yum...

next time..Mummy Ayu ke sana lagi..Mummy Ayu buat full review key!!
:-)

1 comment:

adianiez AIDA said...

buat ekk full review.
boleh aida test gi makan nanti :)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno