Shoplinks.Asia

Sunday, July 19, 2015

Selamat Hari Raya Aidil Fitri dari Mummy Ayu

emm......nak jugaks...
ecard dr Mummy Ayu...
:-)
maaf zahir batin sekiranya ada salah dan silap sepanjang Mummy Ayu berblog ni..
kosong2 key..

esok dah mula cuti...!!
yeah..
tapi isnin dah mula keja balik dah
kira cuti 4 hari jer..
ok la kan..dr tak dpt cuti langsung..

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno