Shoplinks.Asia

Monday, November 30, 2015

Car boot sale......versi Mummy Ayu. - update!

(entry melekat..new entry scroll bawah yer..tq)

dengan lafaz Bismillah ir-Rahman ir-Rahim..
Mummy Ayu lancarkan 
car boot sale la konon2..
tapi kat blog
:-)
.....

semua novel2 kat sini..
Mummy Ayu yg punya
so....normal la kalau ada nama & tarikh tu....
ek??
semua novel kat sini dalam keadaan yg baik
ada yg berbalut & ada gak yg tak balut
but..semua pages ok & cun & masih boleh dibaca
even kulit buku pun..semua ok

harga novel2 ni...antara RM 7 hingga ke RM 20
and..harga novel nie..tak termasuk postage
kos postage....akan ditanggung oleh pembeli bergantung kepada berat & jumlah buku
(ada yg tebal & ada yg nipis & maybe ada yg nak beli more than 1 buah novel)
kecuali...yg nak COD..tak kena la postage
(sesiapa nak COD..kena bincang jugak dulu yer)

kpd sesiapa yg berminat...nak beli..
email Mummy Ayu di..
idayualwi@yahoo.com

pembelian berdasarkan siapa cepat & siapa email dulu..

ok..jom tgk..novel2 nya
ada lebih kurang 58 buah setakat nie
(ada lagi yg lum dipilih..)

ada novel yg Mummy Ayu buat review & ada jugak yg Mummy Ayu tak buat
siapa yg nak baca review novel yg Mummy Ayu buat
leh klik pada tajuk2 novel tu
yg mana takde tu..takde la review nya..he he...

nie sebuah jer novel yg RM 20..
contoh nama & tarikh yg Mummy Ayu tulis..mcm pic atas tu..kecik jer pun..

yg bawah nie.....sebuah RM 15 sebuah..

yg nie pun..RM 15..tinggal 1 lagi jer...

yg bawah nie..RM 10

pun RM 10 (dua2 dah ada yg berminat)


yg bawah nie...ada yg RM 10 & ada yg RM 7 

Lelaki Eksklusif - booked

nie...RM 7

Miss Pisau Cukur -booked.

ok..sekian utk kali nie
ada lagi novel yg nak di lelong jugak
lain kali plak 

pada sesiapa yg berminat...
email kan pada Mummy Ayu
idayualwi@yahoo.com
siapa cepat dia dapat
and....pada yg beli banyak tu
maybe Mummy Ayu akan kasi special diskau
emm..will see ok?

selamat memilih & selamat membaca!!!
:-)

# email akan dibalas....kalau lambat sikit tu..
faham2 la..he he..
and..urusan pengeposan akan dibuat pada hari Sabtu & Ahad sahaja
time tu jer yg Mummy Ayu free leh gie pejabat pos...

5 comments:

Sheila Adziz said...

banyaknya sis.... peminat tegar novel ni... :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Banyak betul koleksi Novel MA tu..
Elok sangat dilelong..
Bila dah tau mana nak diletakan dirumahkan..

Mak cik akak pulak buat perpustakaan di rumah..
Boleh datang baca di rumahnya sambil minum teh..
Pastu siapa nak pinjam boleh tapi kena letak deposit..
Bila pulang buku balik.. duit deposit dipulangkan semula..

Rizziela said...

dah lama x baca novel..tp mcm x ada masa plak nak membaca sekarang ni

Ibu Lala said...

Peminat tegar novel nih.

shahdiana said...

Akhirnya car boot sales versi alam maya...good luck MA...

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno