Shoplinks.Asia

Wednesday, November 25, 2015

Lelong novel...

selepas difikir2...ditimbang2
Mummy Ayu decide ..nak jual novel2 Mummy Ayu yg banyak tu
bukan semua la...of coz
sbb dah banyak sgt & takde tempat nak letak novel2 baru Mummy Ayu

mula2...ingat nak buat car boot sale..
so...semalam dok la tanya kat FB..kat mana ada buat car boot sale..kat area seremban
sekali...ramai yg minat plak..
so.....try jual kat blog & FB jer dulu la..

balik keja semalam...
dok la asing2...mana novel2 yg nak dijual
so far...dapat la 2 kotak penuh ni...

and..antaranya...
dari Karya Seni..

dari Kaki Novel...

and..
dari Alaf 21 & Prima...
harganya..
jab lagi Mummy Ayu upload kan..
tapi antara RM 7.00 - RM 20.00
tak termasuk postage
tgk2 dulu ek....

4 comments:

shahdiana said...

Btoila...mummy ayu juai lelong at least peminat novel bole bli pd hrga murah yet cndition yg tip top...

skuterlady said...

kalau kat area seremban saya tak tau. tapi kat senawang de 1 tempat disediakan khas utk aktiviti car boots sale ni. kat D'cattaleya sebelah Petronas Taman Marida tu...

Rizziela said...

Byknya novel.. dapat kat kaki novel ni memang bestlah

skuterlady said...

pembetulan ejaan : D'Cattleya Senawang

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno