Shoplinks.Asia

Monday, November 2, 2015

Lunch jumaat lepas.....

jumaat lepas..kuar makan ngan Net
kali nie..kami gie port baru..
gie Berjaya Time Square..
and..kami makan kat sini..
boat Noodle..
yeah!!!
dari hati tu lagi nak try..
tapi tak berkesempatan pun
kali ni..dpt la merasa..
walaupun..lama gak kami beratur..

Mummy Ayu tak pernah makan kat sini
so..
Mummy Ayu tak tau nak order..apa yg sedap
so..Net yg order..semua foods..
dia kena tulis2...
pas tu..kasi kat waiter kat situ
pas tu..tunggu la...

emmm..ramai lagi yg dok beratur..masa kami kat dalam dah

Mummy Ayu minum air kelapa

Net pulak..ngan green tea dia
sampai dua..cedap katanya!

samapi dah makanan kami
wah..penuh meja
tapi..mangkuk dia kecik2 jer
and..small portion
emm..
jom try

so far.. ok la..
boleh makan
and..sedap gak
kecuali..1 mangkuk yg last tu..
pedas sgt
nasib 1 mangkuk jer yg pedas tu

and..yg nie..
chic wing
yum yum...
cedaps!!!

alhamdulillah...abis dah!!

pas makan..jenjalan jab
and..singgah tapau donut...krispy kreme
Mummy Ayu balik terus pas makan tu
amik half day

so....ni utk minum petang
:-)

4 comments:

mama tisya said...

noodle die tk brp kena ngan tekak aku...tp air die sedap ngan dessert mcm ala2 tepung pelita

Rizziela said...

kat bangi pun ada satu boat noddle... sebelah ajer dgn office sy

Norma NML said...

wahhh..mcm sedap je :)

Busyra Bt Takiyudin said...

sedapnya boat noodle..

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno