Ramadhan day 29

Ramadhan day 29

assalamualaikum and morning semua selamat hari khamis!! hari ni...Mummy Ayu dah start cuti dah hari ni.. nak kemas2 rumah sikit ...

Read more
Kuih raya ~ part 2

Kuih raya ~ part 2

isnin lepas..kan Mummy Ayu cuti so..amik kesempatan gak..buat kuih raya lagi... kali ni try test buat kuih yg my sis buat tu.. &quo...

Read more
Day 28

Day 28

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!! salam ramadhan... hari nie dah 28 hari :-) mood raya dah terasa..kan?...

Read more
Projek kuih raya...weekend lepas

Projek kuih raya...weekend lepas

weekend lepas.. baru la berkesempatan nak buat kuiih raya sbb dah last2 minit..kena express la.. hari sabtu.. buat kuih ni.. ...

Read more
Dah nak cuti dah...

Dah nak cuti dah...

bukan cuti Mummy Ayu tapi cuti sekolah semalam Ian kasi surat nie... Iris pun kasi jugak.. hari ni ..last day sekolah esok..dah...

Read more
Emergency leave ~ semalam

Emergency leave ~ semalam

semalam..sunyi sepi kat sini .. kan? sbb nya.....Mummy Ayu EL 1 hari ayah tak sihat...bawa dia gie klinik pas tu..kena la uruskan I...

Read more
Day 27

Day 27

assalamualaikum and morning semua salam ramadhan dah 27 hari dah kita semua berpuasa kejab jer rasa kan? emmm...

Read more